CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020

TALLER D'AROMACULTURA I AROMATERAPIA


EXTRAURE I COMPRENDRE ELS AROMES NATURALS

DIES: 18 - 22 NOVEMBRE 2013 

Primer dia de matrícula: 14 d'octubre 

Lloc: Sala cavanilles, jardí exterior i laboratori docent. 
Horari: de dilluns a divendres de 16.30 a 20.30h
Professorat: Juan V. Botella. destil·lador i cultivador, i Asunción Aras, tècnic especialista en estètica. (Tots dos pertanyents a l'empresa organitzadora, l'Alquitara). Gonzalo Mateo, professor de Botànica de la Universitat de València, Cristóbal Vidal, farmacèutic i director del laboratori Herbaviva. 
Preu: 50€
Dirigit a: tot tipus de públic interessat en el món de les aromes de les plantes i les seues aplicacions pràctiques.

DESCRIPCIÓ:
La textura, el color, el port, les necessitats hídriques, molts són els factors que tenim en compte a l'hora de triar les plantes que formaran part del nostre jardí particular. Però sens dubte l'aroma d'una planta és una característica molt apreciada ja que estimula els nostres sentits, ambienta les nostres llars i fins i tot pot ajudar-nos a repel·ler algun que un altre insecte molest. I és que qui no ha tingut alguna vegada una planta de romaní, sàlvia o espígol a casa, ja siga per enriquir els nostres plats, prendre una infusió o aromatitzar la nostra roba. Plantes aromàtiques a més amb nombroses propietats beneficioses per a la salut que podem utilitzar en el nostre dia a dia.

Així, des del Jardí vos oferim aquest Taller d'aromacultura i aromaterapia, per aprendre a extraure i comprendre les aromes naturals de les plantes. Sessions teòriques combinades amb pràctiques de destil·lació per aprendre a obtenir els olis essencials de les nostres plantes. Compostos que podran ajudar-nos a millorar la nostra salut física i mental, mitjançant el seu olor i l'aromaterapia i que passaran a formar part del nostre herbolari bàsic i indispensable.

Una setmana intensiva on participaran professors especialistes en diferents disciplines com botànica, jardineria, farmàcia, aromacultura i aromateràpia, i on podreu emportar-vos les vostres pròpies mostres d'aigua de roses, flor de taronger o murta, entre altres plantes. A que no saps per a que serveixen? Vine i ho descobriràs!

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ:
Cal reservar places per a cadascun dels mòduls, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, tots els dies de 10 a 13 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte 2038-9651-69-6000157596. El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

CONSULTA EN EL PDF EL PROGRAMA DEL CURS:

validxhtml validcss