CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
TENS UN RACÒ? TENS UN HORT!

PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 17 DE SETEMBRE

CURS COMPLET. DISCULPEU LES MOLÈSTIES 

Dates: 22 al 25 d'octubre de 2012

Lloc: Sala Cavanilles + Horta del Jardí

Horari: de dilluns a dijous de 16 a 19h

Preu: 40€

Dirigit a: qualsevol tipus de públic interessat  a l'horticultura

Nota: cal portar roba còmoda per a treballar en l'horta

Si sempre has volgut conrear les teues pròpies hortalisses però mai has anat més enllà de tenir plantes aromàtiques en la teua balconada, et convidem a realitzar este curs d'horticultura aplicada de la mà de les expertes jardineres del Botànic Carmen Latorre i Ana Fernández.

Quatre sessions intensives amb pràctiques en l'horta del jardí en les quals aprendràs a dissenyar el teu propi hort en funció de l'espai del que disposes, a seleccionar els cultius per a cada de època de l'any i les necessitats bàsiques que requereix, i fins i tot a recol·lectar llavors per a utilitzar-les l'any següent.

Si ja disposes d'un terreny perfecte, i si no, qualsevol espai és vàlid! En calaixos, terrasses, balconades o patis... la falta d'espai ja no serà un problema per a crear el teu propi hort urbà amb la infinitat de dissenys que apareixen en el mercat.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ:

Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 06, tots els dies de 10 a 13 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte 2038-9651-6960-00157596 (atenció, ha canviat el número de compte antic!) 

El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

POTS DESCARREGAR ACÍ EL PROGRAMA DEL CURS:

validxhtml validcss