CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020

L'ARTESANIA DE LA CERVESA


CURS DE CATA I MARIDATGE


PRIMER DIA DE MATRICULA: 18 DE JUNY

Dates: 10, 11 i 12 de juliol del 2012

Lloc: Sala Cavanilles

Horari: de 18 a 21h

Preu: 50€

Dirigit a: qualsevol tipus de públic que desitge inciar-se al món del tast i l'elaboració de la cervesa.

Gra d'ordi, flor de llúpol, llevat i aigua, són els quatre ingredients bàsics de l'extraordinària beguda refrescant que és la cervesa, tan vinculada culturalment als països del centre i nord d'Europa. Una llarga tradició que es remunta a Egipte i Mesopotàmia, i que també s'ha estès al nostre país malgrat la nostra gran tradició vinícola. Ara ja s'ha convertit en la reina indiscutible de l'estiu pel seu baix contingut alcohòlic, el seu particular sabor i el seu efecte refrescant. Però no solament consumim, ja que som productors de grans marques cerveseres que cada vegada més es  comercialitzen a nivell internacional.

Un interès creixent amb un públic cada vegada més selecte, desitjós de conèixer més a fons la diversitat i els matisos que tanca la cultura de la cervesa. Un món poc conegut que us convidem a descobrir des del Jardí Botànic de la mà de l'enòleg José Tomás. El seu cultiu, el seu procés d'elaboració, les seues varietats i sobretot els requisits bàsics per a aprendre a degustar-les, distingir-les i assaborir més intensament tot el seu sabor. Sense oblidar una part molt important, el maridatge, per aprendre a combinar-les correctament amb aquells aliments que potencien encara més totes les seues qualitats. Tres sessions de tast amb una estupenda selecció de cerveses acompanyades per una tapa (per sessió), que amenitzaran la segona setmana de juliol als qui espereu les anhelades vacances d'estiu.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ:

Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 06, tots els dies de 10 a 13 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte 2038-9651-6960-00157596 (atenció, ha canviat el número de compte antic!) 

El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

validxhtml validcss