CULTURA I COMUNICACIÓ | 2019
CONCURS JAZZ, ENERGIA I SINERGIA

PARTICIPA AMB LA TEUA OBRA DE JAZZ

Cicle de Jazz del Botànic 2012

CONVOCATÒRIA OBERTA FINS AL 31 D'OCTUBRE

El Col·lectiu de Músics Sedajazz en col·laboració amb el Jardí Botànic de la Universitat de València i la SGAE, convoquen un concurs de composició per a banda de jazz. Una iniciativa que forma part del cicle Jazz, Energia i Sinergia del Botànic, que enguany vol destacar la declaració del 2012 com a Any Internacional de la Energia Sostenible per a Tots.

Les peces finalistes, vuit en total, seran interpretades per la Sedajazz Latin Ensemble el pròxim 15 de desembre a l'Auditori Joan Plaça del Jardí per clausurar el cicle de Jazz. El guanyador es donarà a conèixer aquest mateix dia i obtindrà un premi de 1000€, a més del reconeixement del públic i de les institucions implicades.

Després, s'editarà un disc amb totes les peces finalistes que contribuirà a la promoció i difusió de les obres i els autors.

Així que, si ets amant del Jazz, si t'agrada compondre, si la temàtica del nostre cicle et resulta inspiradora, si vols veure la teua obra interpretada per la Sedajazz Latin Ensemble, aquest és el teu concurs. Presenta'ns la teua obra!

Més informació: Sedajazz. Telf. (+34) 963 765 655. info@sedajazz.es. www.sedajazz.es

CONSULTA ACÍ LES BASES DEL CONCURS:

validxhtml validcss