CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
FOTCIENCIA8

CERTAMEN NACIONAL DE FOTOGRAFIA CIENTÍFICA

SALA D'EXPOSICIONS

Del 4 al 30 d'octubre

HORARI D'APERTURA

De dilluns a diumenge de 10 a 14h i de 16 a 19h

ENTRADA GRATUÏTA

Arriba al Jardí Botànic la vuitena edició de "FOTCIENCIA", el concurs de fotografia científica convocat pel Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT). Iniciativa que pretén apropar la ciència i la tecnologia als ciutadans a través de diferents imatges relacionades amb aquest camp però captades sota un punt de vista artístic i complementades amb contingut divulgatiu. 

Meduses, ambre en formació, proteïnes fluorescents, nanopartícules magnètiques són solament algunes de les insòlites imatges que podem trobar en aquesta mostra itinerant. Un recull amb les millors fotografies de la passada edició que han estat seleccionades per un jurat multidisciplinari format per investigadors, gestors, divulgadors científics i fotògrafs. El certamen presenta una categoria general i una altra micro, guardonades ambdues amb un primer i un segon premi, i un esment honorífic a la imatge més votada pel públic. A més, s'han atorgat enguany dos premis extraordinaris sota el lema del "Any Internacional de la Química 2011" i "La ciència i tu".

Art i ciència, un altra perspectiva de l'activitat científica actual plena de bellesa i color, que trobareu a la sala d'exposicions del Jardí Botànic durant el mes d'octubre.

I si vols formar part d'aquest projecte ja pots participar en FOTCIENCIA9, enviant les teues fotos abans del 31 d'octubre o votant on-line la que més t'agrade del 7 al 20 de novembre, coincidint amb la celebració de la setmana de la ciència.

Més informació: www.fotciencia.es

 

FOTCIENCIA8

validxhtml validcss