CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
S.O.S PAISATGES DEL MAR

LES IMATGES MÉS BELLES DE LA COSTA ESPANYOLA

JARDÍ EXTERIOR

Del 21 de setembre al 20 de novembre 

HORARI D'APERTURA

A setembre de 10 a 20h, a octubre de 10 a 19h i a novembre de 10 a 18h

ENTRADA GRATUÏTA PER ALS VISITANTS DEL BOTÁNIC

El Jardí Botànic presenta "SOS PAISATGES DE MAR", un projecte de fotografia paisatgística dirigit pel naturalista i fotògraf professional Jose B. Ruiz per posar en valor la urgent necessitat de protegir els llocs de major valor ecològic i paisatgístic de la costa espanyola.

Aquesta exposició, que podreu visitar a l'exterior del Jardí fins al 20 de novembre, ens mostra una selecció de fotografies inèdites dels indrets més bells del litoral sota la corrent purista del "Only Raw", liderada per Ruiz i que recolza la imatge sense retocs, tal i com la càmera la va captar.

Un treball intensiu d'anàlisi i reflexió, que avalua l'estat de la costa espanyola, desenvolupat pel fotògraf durant l'any 2010 amb el suport d'un equip de treball i un comitè assessor multidisciplinari, així com de nombroses organitzacions i institucions tant espanyoles com internacionals. Tots a l'uníson per a evitar la desaparició d'un patrimoni comú destruït, en molts casos per interessos econòmics, que ha estat substituït per passejos marítims, apartaments i platges domesticades i manipulades que mai seran comparables al paisatge natural.

Un projecte sense precedents al territori espanyol que posa la fotografia al servei de la conservació i que es presentarà el pròxim dia 21 de setembre a les 12h a l'Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic 

Més informació: blog.paisajesdemar.com

validxhtml validcss