CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
EL COLADOR D'IDEES

CERÀMICA I NATURA D'AMPARO BOLUDA

ESTUFA FREDA

Del 20 de setembre al 28 d'octubre

HORARI D'APERTURA

A setembre: de 10 a 14h i de 16 a 20h.

A octubre: de 10 a 14h i de 16 a 19h

ENTRADA GRATUÏTA PER ALS VISITANTS DEL JARDÍ

El Jardí Botànic acull "EL COLADOR D'IDEES", una exposició de ceràmica inspirada en la natura de la mà d'Amparo Boluda.

L'artista ens replanteja l'estructura de la XARXA, tan comú al món natural, des dels teixits cel·lulars d'una planta fins a la mateixa tela d'una aranya, com a metàfora de la societat actual. Una societat plena de xarxes, interconectada que tendeix a la globalització i per tant al pensament generalitzat i a la pèrdua de reflexió i profunditat. Però, -ens comenta Boluda- perquè no utilitzar eixes xarxes com a filtre per a aplegar a allò essencial? les nostres idees. Vols intentar-ho?

El Colador d'idees, una mostra intimista amb peces de gres i porcellana, que ens convida a reflexionar sobre la vida i la natura, apadrinada pel dramaturg valencià Manuel Molins. La trobareu a l'Estufa freda del Jardí Botànic des del 20 de setembre fins al 28 d'octubre.

Amparo Boluda va cursar estudis de filosofia i lletres, però va desenvolupar la seua faceta més artística mitjançant la ceràmica, el paisatgisme i la restauració. Una llarga trajectòria que també la va portar a treballar al cinema i la televisió. Actualment, compagina l'activitat ceràmica amb la docència  de tallers i classes de creativitat.

Descarrega ací el fullet de l'exposició:

validxhtml validcss