CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
FLORA HUMILIS

FOTOGRAFIES DE JUSTINO DIEZ

SALA D'EXPOSICIONS I ESTUFA FREDA

Del 24 de maig al 31 d'agost 

HORARI D'APERTURA

De 10 a 14h i de 16 a 21h.

El Jardí Botànic acull FLORA HUMILIS, exposició de la Junta de Castella i LLeó amb fotografies de Justino Diez. Una selecció de magnífiques imatges que durant tot l'estiu inundaran la Sala d'Exposicions i l'Estufa Freda del Jardí Botànic, i que ens mostraran, des d'un punt de vista artístic, la interrelació dels humans amb les plantes, companyes de viatge al llarg de la nostra història.

Quan contem històries, llegendes, o fem servir expressions i dites que tenen per protagonistes a les plantes, estem fent un exercici de cultura, de transmissió oral, que no hem de deixar que es perda. Però també hem de pensar en els vegetals com a objecte d'estudi i investigació, com a matèria primera d'explotació, com a materia mèdica, en definitiva, una gran quantitat de finalitats que ens afecten a diferents nivells i estaments.

En aquest sentit s'emmarca aquesta exposició on científics, botànics, artistes, llauradors, les persones que treballen directament amb les nostres plantes ens mostraran els seus valors. Una mostra didàctica però sobretot molt visual amb impactants retrats i fotografies macroscòpiques que aportaran la visió més artística.

L'entrada a la Sala d'Exposicions serà gratuïta i  per a l'Estufa Freda s'haurà d'abonar l'entrada al Jardí. A més, a la tenda del Jardí (al costat de la sala d'exposicions) estarà disponible el catàleg de la mostra amb més fotografies i informació.

Descarrega ací el fullet de l'exposició:


EXPOSICIÓN FLORA HUMILIS

validxhtml validcss