CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
BICHOS

EXPOSICIÓ DIDÀCTICA DE FOTOGRAFIA MACRO


SALA D'EXPOSICIONS

HORARI D'APERTURA

De 10 a 14h i de 16 a 21h. Dilluns tancat

ENTRADA LLIURE

Arriba al Botànic "BICHOS" una exposició fotogràfica itinerant i de caràcter didàctic, sobre l'inquietant món dels insectes. Organitzada per l'empresa Jardines Palancia en col·laboració amb altres entitats com el Jardí Botànic de la Universitat de València, i emmarcada al projecte Ocio Agrario, amb l'objectiu de promocionar els recursos naturals de les zones rurals.

La mostra, amb 60 peces d'estil macro, permet al visitant anar més enllà de la pròpia calitat estètica de la fotografia i aprendre, entre altres coses, com funcionen els ulls dels insectes o que les formigues capturen als pugons tallant-los les ales, per a obtindre així la seua preada melassa.

Per aixó, al "2010, l'any de la Biodiversitat" el Jardí Botànic, et convida a conèixer aquesta classe animal, tan poc apreciada per la nostra societat, però de gran importància per al equilibri dels ecosistemes.

Romandrà a la sala d'exposicions del Botànic fins al 5 de juny del 2010. La entrada és lliure.

ENTITATS COL·LABORADORES

Jardí Botànic de la Universitat de València, Universitat de Jaume I de Castelló, Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Diputació de Castelló, Ajuntament de Segorbe, Unió de Llauradors i Ramaders, i Biobest.

Más información:

www.jardinespalancia.com

www.ocioagrario.com


EXPOSICIÓ "BICHOS"

validxhtml validcss