CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
FOTOGRAFIA DIGITAL

CURSOS D'ESTIU AL BOTÀNIC

Professor: Albert Masó

Horari: De dilluns a divendres de 18 a 21h. El grup es dividirà en 3 per fer eixides pràctiques dissabte, diumenge i dilluns últim.

Preu: 100€

DESCRIPCIÓ

Es tracta d’iniciar-se en aquesta manera de fotografiar, tan diferent de la tradicional, aprenent els trets més importants per a desenvolupar-se en el sistema. S’expliquen els grans temes més importants per a comprendre els paràmetres i factors que resulten decisius per a controlar els resultats de la captura digital. També s’indiquen els procediments i trucs per a resoldre els problemes més freqüents, incloent els aspectes informàtics, que són inherents a la tècnica.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

Cal reservar places només a partir del primer dia de matrícula, telefonant al número 96 315 68 06, tots els dies de 10 a 13 hores, enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es o mitjançant el formulari d'inscripció que està disponible en aquesta secció

Una vegada reservada la plaça i superat el número de participants mínim, os avisarem per a que realitzeu el pagament a qualsevol oficina de Bancaixa, al número de compte 2077-0009-91-3101820312. El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

Hi ha reduccions del 10% de l’import per inscriure’s a més d’un curs.

El nombre màxim d’alumnes admesos per curs és de 30.

Al final de cada curs s’obtindrà un certificat d’assistència i aprofitament.

IMPORTANT: no es podrà efectuar cap ingrés sense haver reservat plaça per telèfon o per correu electrònic, i haver rebut la confirmació d’admissió.

validxhtml validcss