CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
INICIACIÓ A LA FOTOGRAFIA DE LA NATURA

CURSOS D'ESTIU AL BOTÀNIC, 7ª EDICIÓ

Professor: Albert Masó

Dates: Del 29 de juny al 5 de juliol. De dilluns a dissabte de 18 a 21h. Diumenge dos sortides pràctiques per a aplicar els coneixements.

Preu: 100 €

DESCRIPCIÓ

Després dels conceptes bàsics per comprendre el curs, s'entra en les tècniques de macro, paisatge i caça fotogràfica. S'explicaran procediments, trucs, elements i accessoris, distinguint els procediments en analògic i digital.

La finalitat és aprendre els trets més importants de les tres tècniques fonamentals per estar ja iniciats i en disposició d'escollir quina branca desitja aprofundir.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

Cal reservar places només a partir del primer dia de matrícula, telefonant al número 96 315 68 06, tots els dies de 10 a 13 hores, enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es o mitjançant el formulari d'inscripció que està disponible en aquesta secció

Una vegada reservada la plaça i superat el número de participants mínim, os avisarem per a que realitzeu el pagament a qualsevol oficina de Bancaixa, al número de compte 2077-0009-91-3101820312. El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

Hi ha reduccions del 10% de l’import per inscriure’s a més d’un curs.

El nombre màxim d’alumnes admesos per curs és de 30.

Al final de cada curs s’obtindrà un certificat d’assistència i aprofitament.

IMPORTANT: no es podrà efectuar cap ingrés sense haver reservat plaça per telèfon o per correu electrònic, i haver rebut la confirmació d’admissió.

CONSULTA EL TEMARI ACÍ:

validxhtml validcss