CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
VISITES GUIADES GRATUÏTES

TORNEN ELS ITINERARIS BOTÀNICS AMB EL GABINET DE DIDÀCTICA!

DIA: 27 SETEMBRE 2020

Després de les vacances, recuperem les visites guiades gratuïtes del Jardí Botànic, perquè no digueu que no coneixeu bé aquest espai verd al centre de la ciutat que és el Botànic de la Universitat de València. Perquè, com cada últim diumenge de mes, aquest 27 de setembre podreu afegir-vos a les visites guiades gratuïtes dirigides pel Gabinet de Didàctica del Botànic, i que començaran en la porta principal del Jardí a les 11 i a les 12h. A causa de la situació en la qual ens trobem, els grups es reduiran a un màxim de 20 persones, caldrà portar mascareta i respectar les normes de seguretat i la distància mínima.

La proposta de les visites guiades pretén que el públic, només abonant l’entrada al Jardí, tinga accés a una passejada guiada pels racons més interessants del Botànic. I és que aquest jardí amaga molt més del que sembla, col·leccions de palmeres, plantes endèmiques, hivernacles d’orquídies i falgueres, arbres centenaris, cactus impressionants, rocalles mediterrànies, un umbracle... Però no només pel que fa a les plantes, també l’activitat del Jardí és molt extensa, i va des de la conservació a la didàctica, passant per la divulgació de la ciència i la investigació, detalls que no tothom coneix.

INSCRIPCIÓ EL MATEIX DIA A TAQUILLA:
Els interessats es podran apuntar per ordre d'arribada,  en abonar l'entrada al Jardí en taquilla. Hi hauran dues sessions, una a les 11h i una altra a les 12h. No es podrà reservar plaça prèviament.

validxhtml validcss