CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
DEL BOSC A TU

VISITA GUIADA A L’EXPOSICIÓ DEL JARDÍ AL BOSC DE VICTORIA CHEZNER I TALLER DE DIBUIX.

DIES: 3 OCTUBRE 2020

AFORAMENT LIMITAT: 12 persones

PROFESSORA: Victoria Chezner

LLOC: Estufa Freda i jardí exterior

HORARI: d’ 11 a 13 h

PREU: activitat gratuïta abonant l’entrada al Jardí (s’inclou llapis, maquineta, goma d’esborrar, fulls A4 i caixa de llapisseres de colors). 

DIRIGIT A: qualsevol tipus de públic interessat en el dibuix i la il·lustració botànica. 

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ: Cal reservar places mitjançant el formulari

COMPLET!


DESCRIPCIÓ

El Jardí Botànic acull des d’aquest estiu l’exposició Del Jardí al bosc de l’artista Victoria Chezner, i si vos hem oferit l’oportunitat de gaudir d’aquest meravellós recorregut, ara la teniu també de fer una segona etapa amb el taller Del bosc a tu. En aquest activitat podreu visitar l’exposició de la ma de la seua autora, comentant amb ella cada detall,i a més participareu d’un taller de dibuix que ella mateixa impartirà a continuació.

Al taller, aprendreu a capturar l’essència de les plantes, especialment dels arbres, els protagonistes de l’exposició, i alguns detalls més. A més a més, vos mostrarem l’equip i els materials necessaris per a realitzar xicotets esbossos a l’aire lliure on podreu capturar el xicotets detalls inspiradors del Jardí Botànic.

Després d’observar distintes plantes i arbres, es dibuixaran i anotaran impressions diferents sobre el paper, obtenint dibuixos i estructures de distintes espècies. Des de formes senzilles fins al desenvolupament de les xicotetes branques. També,  aprendreu a dibuixar una selecció d’algunes parts dels arbres com les, tiges, rames troncs, fulles i flors, simplement per plaer o per a ampliar les vostres habilitats de dibuix.

I tot ho aconseguireu des de l’observació detinguda, que vos servirà per a descriure l’estructura, la forma, la textura, la línia i l’escala entre diferents espècies, cadascuna amb les seues pròpies característiques úniques. D’aquesta manera, podreu aprofundir en la comprensió de les múltiples formes d’abordar el dibuix d’un arbre.

Podeu visitar ací l’exposició amb la visita virtual que hem preparat 

 

validxhtml validcss