CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021
ESTIUEJA AL BOTÀNIC

VISITES GUIADES GRATUÏTES

DIA: 25 JULIOL 2020

HORA: 19 h (durada aproximada, 1 h i 15 min) 

GUIES: Ginko Educación, Gabinet de didàctica del Jardí Botànic

INSCRIPCIÓ: cal fer inscripció prèvia en el formulari que s’habilitarà el dilluns anterior a cada visita guiada. Els grups estan limitats a 20 persones. Les visites són gratuïtes amb l'abonament de l'entrada al Jardí.

La inscripció mitjançant formulari es tancarà el divendres anterior a la visita. Si el grup està complet, ho indicarem. Si no, es podrà demanar plaça telefonant al 96 315 68 17

GRUP COMPLET!

NORMES: l’ús de mascareta serà obligatori. Caldrà respectar les distàncies de seguretat respecte als guies i la resta de membres de la visita. Caldrà respectar les normes que els guies indiquen al llarg de la visita. 

DESCRIPCIÓ

Vos convidem a estiuejar al Jardí aquest mes de juliol. Com? Aprofitant per a passar les vesprades de dissabte passejant per la seua ombra, i gaudint no només de la frescor, també de tot allò que us pot oferir. Amb aquestes visites guiades pel Botànic, recorrereu les seues col·leccions, hivernacles, i més racons que tal volta no conegueu, i a banda, podreu preguntar tot allò que vulgueu saber sobre les plantes que acollim o sobre el Jardí en general, i coneixereu curiositats del Botànic i detalls de la seua història. 

I és que com sabeu, el Jardí Botànic és un jardí històric i universitari, amb més de 500 anys de trajectòria a la ciutat, i d’ells, més de 200 a la seua ubicació actual, l’antic Hort de Tramoieres. Espai d’estudi, investigació i conservació, és un lloc per aprendre de botànica, descobrir espècies noves, redescobrir les que ja coneguem, embeure’s de la seua història, inspirar-se i molt més. Només qui el visita sap tot allò que li pot oferir. T’esperem els dissabtes de juliol.

validxhtml validcss