CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
VISITES GUIADES GRATUÏTES

GAUDEIX DE L'AMBIENT REFRESCANT DEL BOTÀNIC

DIA: 28 JUNY 2020

Aplega l'estiu, s'ha acabat el confinament i tornem amb les visites guiades gratuïtes del Jardí Botànic, perquè no digueu que no coneixeu bé aquest espai verd al centre de la ciutat que és el Botànic de la Universitat de València. I és que, com era habitual abans de l'estat d'alarma en cada últim diumenge de mes, aquest 28 de juny podreu sumar-vos a les visites guiades gratuïtes dirigides pel Gabinet de Didàctica del Botànic, i que sortiran des de la porta principal del Jardí a les 11 i a les 12 h. A causa de la situació en la qual ens trobem, els grups es reduiran a un màxim de 20 persones, caldrà portar mascareta i respectar les normes de seguretat i la distància mínima.

La proposta de les visites guiades pretén que el públic, només abonant l’entrada al Jardí, tinga accés a una passejada guiada pels racons més interessants del Botànic. I és que aquest jardí amaga molt més del que sembla, col·leccions de palmeres, plantes endèmiques, hivernacles d’orquídies i falgueres, arbres centenaris, cactus impressionants, rocalles mediterrànies, un umbracle... Però no només pel que fa a les plantes, també l’activitat del Jardí és molt extensa, i va des de la conservació a la didàctica, passant per la divulgació de la ciència i la investigació, detalls que no tothom coneix.

INSCRIPCIÓ EL MATEIX DIA A TAQUILLA:
Els interessats es podran apuntar per ordre d'arribada,  en abonar l'entrada al Jardí en taquilla. Hi haurà dues sessions, una a les 11 h i una altra a les 12 h. No es podrà reservar plaça prèviament.

validxhtml validcss