CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
IL·LUSTRACACTUS

RETRATA A LES NOSTRES SUCULENTES AMB LLAPIS DE COLORS

DIA: 25 GENER 2020

PROFESSORA: Espe Jiménez
PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 8 NOVEMBRE 2019
LLOC: Sala seminaris i Jardí exterior
HORARI: de 10 a 14 h i de 15 a 18 h
PREU: 35 € (material inclòs)
DIRIGIT A: qualsevol tipus de públic interessat en el dibuix i la il·lustració botànica. 

DESCRIPCIÓ

En aquest taller d’il·lustració vegetal aprendreu a dibuixar mitjançant una tècnica fàcil i versàtil, el llapis de color, i prenent com a models als cactus. I és que esta gran família botànica presenta una gran varietat de tamanys i formes, que al mateix temps són senzilles de traçar i que ofereixen un resultat molt estètic.

Dibuixareu al natural, en la zona de cactus del Jardí. Amés, per donar-li més calidesa al dibuix, emprareu paper de color i practicareu amb llapis aquarel·lables. La pell, el relleu, les espines, les flors, treballareu les diferents característiques d’aquestes plantes i fareu exercicis pràctics de mescles de color i valoració de tonalitats.   

Així, a més de conèixer millor la gran col·lecció de cactus que tenim al Botànic, podreu emportar-vos a casa la vostra obra terminada i descobrir les grans possibilitats d’aquesta técnica que podreu aplicar a qualsevol tipus d’i·lustració botànica.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, tots els dies de 9 a 14 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte. 

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ES71 2038-9651-69-6000157596. El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

validxhtml validcss