CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
JORNADA DE FOTOGRAFIA DE NATURA

MASTERCLASS AMB JESÚS M. GARCÍA FLORES + INTERVENCIÓ DE JAVI BENEDITO

DIA: 30 NOVEMBRE 2019

HORA: 11 h intervenció de Javi Benedito, 16.30 h masterclass amb Jesús M. García Flores
LLOC: Auditori Joan Plaça 
ENTRADA: gratuïta, aforament limitat

DESCRIPCIÓ

El pròxim dissabte 30 de novembre, la fotografia de natura arriba de nou al Botànic mitjançant una jornada organitzada per Foro Valencia Foto.

Pel matí, comptarem amb la intervenció Javi Benedito, fotògraf aficionat valencià i apassionat de la natura, que ha centrat els seus darrers anys en la fotografia de paisatge. Les flors, els insectes i els fongs són habituals als seus retrats macro, mentre que les textures i l'abstracció, sobre tot de les espècies vegetals, trauen la seua part més creativa.   

Ja de vesprada, podrem gaudir d'una masterclass amb el reconegut fotògraf Jesús M. García Flores, que ens parlarà que ens parlarà de tècniques de revelat i processament aplicat a la teoria del color. Un magnífic especialista que ha estat nomenat "fotògraf de l'any 2017" als Epson International Pano Awards i ha guanyat nombrosos premis internacionals com els de National Geographic o el Trierenberg Supercircuit.

I no és d'estranyar, ja que des de fa anys Jesús es dedica a viatjar pel món en busca d'imatges úniques que aconsegueix capturar sempre en el lloc i el moment precís de màxima esplendor. Una faceta que alterna amb la de formador a través de diferents congressos i tallers com aquest.

Empapa’t de natura i tècnica a l’Auditori Joan Plaça del Botànic! No cal apuntar-se prèviament, l’entrada serà lliure fins a completar l’aforament.

MÉS INFORMACIÓ

forovalenciafoto.com
pacofarero.com
www.nightcolours.es
www.photopills.com

validxhtml validcss