CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
JORNADA DE PORTES OBERTES PER LA SETMANA DE LA CIÈNCIA

DIA: 24 NOVEMBRE 2019

ENTRADA LLIURE DE 10 A 18 H, VISITES GUIADES I TALLERS GRATUÏTS. ELS INTERESSATS EN LES ACTIVITATS PODRAN APUNTAR-SE EL MATEIX DIA EN TAQUILLA, PER ORDRE D'ARRIBADA. AFORAMENT LIMITAT.

DESCRIPCIÓ 

Amb motiu de la Setmana de la Ciència, el diumenge 24 de novembre el Jardí Botànic de la Universitat de València celebrarà una jornada de portes obertes amb entrada gratuïta perquè tot el públic puga gaudir de les seues col·leccions de plantes i arbres monumentals. A més, oferirem diferents tipus de visites guiades i activitats gratuïtes.

D'una banda podreu participar d'un itinerari guiat per a públic general on podreu recórrer el jardí i les seues col·leccions més importants, a més de les dues exposicions sobre vegetació que tenim actualment: ‘Protegida flora. 25 anys de microreserves de flora valenciana’ i ‘Microreserves des de l'aire’. Una ruta que també inclourà l'edifici d'investigació per mostrar-vos que el Botànic és molt més que les plantes entre les quals passegem, atés que es dedica a la conservació, a través de les col·leccions exteriors, el seu banc de llavors i el seu herbari, i compta amb personal investigador que centra la seua investigació en espècies estranyes, endèmiques o amenaçades.

Hi haurà tres sessions per a aquesta visita general, a les 11 h, les 12 h i les 13 h. Cada passada tindrà una duració aproximada de 2 hores.

I si veniu en família, també podreu participar de les nostres visites guiades pel jardí però a través d'un itinerari més curt i adaptat al públic infantil (a partir de 4 anys), que es complementarà amb un taller de plantes aromàtiques, a càrrec del Gabinet de Didàctica del Jardí.

La visita i el taller tindran una duració d'una hora entre les dues activitats. Hi haurà dues passades, a les 11.30 h i a les 12.30 h.

validxhtml validcss