CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
VISITES GUIADES GRATUÏTES

GAUDEIX DE LA TARDOR AL BOTÀNIC! 

DIA: 25 NOVEMBRE 2018

DESCRIPCIÓ

Descobreix el paisatge tardorenc del Jardí amb les nostres visites guiades gratuïtes, perquè no digueu que no coneixeu bé aquest espai verd al centre de la ciutat que és el Botànic de la Universitat de València. I és que com cada últim diumenge de mes, aquest 25 de novembre podreu afegir-vos a les visites guiades gratuïtes dirigides pel Gabinet de Didàctica del Botànic, i que sortiran des de la porta principal del Jardí a les 11h i a les 12h. 

La proposta de les visites guiades pretén que el públic, només abonant l’entrada al Jardí, tinga accés a una passejada guiada pels racons més interessants del Botànic en funció de l'estació en què ens trobem. Aquest Jardí amaga molt més del que sembla, col·leccions de palmeres, plantes endèmiques, hivernacles d’orquídies i falgueres, arbres centenaris, cactus impressionants, rocalles mediterrànies, y un umbracle. Però no només pel que fa a les plantes, també l’activitat del Jardí és molt extensa, i va des de la conservació a la didàctica, passant per la divulgació de la ciència i la investigació, detalls que no tots coneixem.

INSCRIPCIÓ

EL MATEIX DIA A TAQUILLA
Els interessats es podran apuntar per ordre d'arribada, en abonar l'entrada al Jardí en taquilla. Hi hauran dues sessions una a les 11h i una altra a les 12h. No es podrà reservar plaça prèviament ni s'acceptaran grups.

validxhtml validcss