CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
IOGA INFANTIL I FAMILIAR AL BOTÀNIC

SESSIÓ INFANTIL

DIA: 18 NOVEMBRE 2018

PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 29 OCTUBRE 2018
MONITORES:
 Ana Sánchez i Carmen Martí 
EDAT RECOMANADA: de 3 a 10 anys
HORA: 12 - 13 h
LLOC: jardí exterior (En cas de mal oratge es buscarà un espai alternatiu)
AFORAMENT: Grups de 20 participants 
INSCRIPCIÓ: Com que l'aforament és limitat, s'ha de fer sempre reserva prèvia de plaça a cicbotanic@uv.es, mitjançant el formulari que trobareu en aquesta secció a partir del primer dia de matrícula. 
PREU: 5€ per participant ja siga adult com xiquet (inclou l'entrada al Jardí). S'abonarà a taquilla abans de classe. Abonament de 5 sessions per 20€/Promoció 2x1 per a fills del personal de la Universitat de València.

DESCRIPCIÓ

La nostra oferta de ioga torna este curs amb una proposta que esperem que vos agrade. Hem triat els millors mesos per estar a l’aire lliure al Jardí i en cadascun d’ells podreu escollir entre que els peques facen sols la sessió de ioga o apuntar-vos per acompanyar-los. I, per suposat, també poden repetir i gaudir les dos classes!

Tenim clar que el Botànic és un lloc especial i que tothom connecta ací amb la natura, perquè no aprofitar-ho i practicar a l’aire lliure una disciplina que aporta coordinació, flexibilitat, concentració, equilibri i molt més. Els arbres donaran l’ombra, els pardals posaran la banda sonora, i només caldrà respirar i deixar-se portar pels jocs i els contes de les professores. Vos oferim passar el matí de diumenge al Botànic amb un valor afegit, les classes infantils de ioga. S’apunteu?         

INSCRIPCIÓ 

Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, escrivint a cicbotanic@uv.es amb les seguents dades: nom i cognoms de totes les persones assistents i telèfon de contacte. En les sessions infantils cal també indicar el nom i cognoms de la mare/pare/tutor responsable del menor.

PROGRAMACIÓ COMPLETA

OCTUBRE 
Primer dia de matrícula: 8 octubre
Dia 21 sessió en família
Dia 28 - sessió infantil 

NOVEMBRE
Primer dia de matrícula: 29 octubre
Dia 11 - sessió família
Dia 18 - sessió infantil

ABRIL
Primer dia de matrícula: 25 març 
Dia 7 - sessió família
Dia 14 - sessió infantil

MAIG 
Primer dia de matrícula: 29 abril
Dia 12 - sessió família
Dia 19 - sessió infantil

JUNY
Primer dia de matrícula: 27 maig
Dia 9 - sessió família
Dia 16 - sessió infantil      

validxhtml validcss