CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
FOTOGRAFIA DE PAISATGE AMB EL MÒBIL

TREU-LI EL MÀXIM PARTIT A LA TEUA CÀMARA

DIES: 1 DESEMBRE 2018

PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 8 OCTUBRE 
PROFESOR: Luis Calvente i Nacho Boix, d’Objetivo Valencia.
LLOC: sala Seminaris, jardí exterior i llit del riu Túria
HORARI: dissabte 1 de desembre, de 9 a 14 h i de 16 h a 20 h.
PREU: 40 € 
DIRIGIT A: qualsevol tipus de públic interessat en millorar les seues fotografies de paisatge
NOTA: les persones assistents hauran de portar el seu mòbil Android o iPhone amb App de càmera (millor amb opcions configurables) i carregador de mòbil.

DESCRIPCIÓ

Hui en dia, portem sempre al damunt una càmera, al nostre smartphone, i amb ella pretenem captar no sols els millors records de cada dia, sinó també paisatges que ens impacten i ens enamoren en excursions i viatges. I, després, per descomptat, volem compartir-los a les xarxes socials! Encara que amb la càmera del mòbil en mode automàtic podem treure resultats bastant dignes i aplicar un filtre que sembla que tot ho salva, ens queden per explorar moltíssimes opcions que podrien millorar autènticament el paisatge retratat i aconseguir que els likes es disparen per mèrits propis.

Amb la professionalitat i experiència del professorat d’Objetivo València, amb una trajectòria consolidada en la fotografia de natura i de paisatge i experts en tot tipus de dispositius fotogràfics, aquest curs pretén que les persones assistents aprenguen, fàcilment i en poc temps, els trucs i consells bàsics per a utilitzar correctament la càmera del mòbil i aconseguir bones fotografies. S’explicarà com enquadrar correctament, utilitzar les escenes, evitar que isquen fotos mogudes, utilitzar el balanç de blancs i configurar els ajustos importants. Així, en tan sols un dia de taller intensiu, aconseguirem traure el màxim partit a la infrautilitzada càmera del mòbil per a poder captar fotografies de paisatge espectaculars.

INSCRIPCIÓ

Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció, cridant al 96 315 68 16, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte. Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ES71 2038-9651-69-6000157596.

El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

PROGRAMA DEL CURS

- Smartphone i app de fotografia.
- Utilització d’escenes: casos concrets.
- Composició i enquadrament.
- Sostindre el mòbil: trucs i consells.
- Fotos mogudes: com evitar-ho.
- Balanç de blancs.
- La llum. Possibilitats i solució de problemes.
- Compensació d’exposició.
- Configuració dels ajustos importants.

MÉS INFORMACIÓ

www.objetivovalencia.es

validxhtml validcss