CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
FES EL TEU VÍDEO DE NATURA

CURS D'INICIACIÓ AL PERIODISME AMBIENTAL

DIES: 4 - 8 JUNY 2018

PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 5 MARÇ 2018
PROFESSORS: Samaruc digital (UkeMotion)
LLOC: sala de Seminaris i jardí exterior
SESSIONS: 4, 5, 6, 7 i 8 de juny de 2018
HORARI: de 18 a 20 h
PREU: 60 € 
DIRIGIT A: públic juvenil, però també qualsevol professional o particular interessat a aprendre les tècniques bàsiques per a fer un vídeo de natura.

DESCRIPCIÓ

Us presentem un curs pràctic perquè us inicieu en el camp del periodisme ambiental, a través de la creació d'una peça audiovisual. Els professionals de la productora UkeMotion, autora de la plataforma de comunicació mediambiental samarucdigital.com, ens guiaran en el procés. Si estàs interessat a explicar alguna cosa sobre natura però no saps com fer-ho, aquesta és una de les formacions que necessites.

En el curs s'ensenyarà com elaborar un Videopost per a Samarucdigital: estructura d'un article, el procés de documentació prèvia i la part gràfica. Es tracta d'elaborar un vídeo de natura analitzant les parts del procés (el guió, la preproducció, el rodatge i el muntatge) i utilitzant eines com una càmera, micròfons, llums, etc.

La metodologia prevista és actiu – participativa, i es partirà dels coneixements i experiències prèvies dels participants per a relacionar-les amb els continguts del curs, en una dinàmica basada en el diàleg i la participació, i possibilitant la reflexió individual i col·lectiva.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, tots els dies de 10 h a 14 h, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF i telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte 2038-9651-6960-00157596  

El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic, C/Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

PROGRAMACIÓ

Dia 4: Introducció al llenguatge audiovisual. Fases d'una producció audiovisual
Dia 5: El Guió, ja enfocat en el vídeo que es va a fer en el Botànic, i localitzacions.
Dia 6: La preproducció. Elements de l'enregistrament: Càmera, micròfons, Il·luminació, Vestuari, etc
Dia 7: Gravació.
Dia 8: Muntatge.

MÉS INFORMACIÓ

www.samarucdigital.com

validxhtml validcss