CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
TROBADA D'INTERCANVI DE LLAVORS

ORGANITZA LLAVORS D'ACÍ

DIA: 17 DESEMBRE 2017

ENTRADA: activitat gratuïta amb l'entrada al Jardí. Accés lliure al Botànic per als socis de Llavors d'Ací i els menors de 7 anys. L'entrada ordinària al Jardí és de 2,50 euros. Altres tarifes reduïdes consultar ací.
HORARI:
Intercanvi de llavors, de 10 a 13h, i assemblea de Llavors d'ací, a les 16h
LLOC:
Estufa freda del Botànic

DESCRIPCIÓ

L’Associació Llavors d’Ací presenta una nova edició de la Trobada d’Intercanvi de Llavors Tradicionals al Jardí Botànic. La jornada tindrà lloc el proper diumenge 17 de desembre a l'Estufa freda del Jardí.

Els intercanvis de llavors són una estratègia local que ha mostrat una gran eficàcia per a frenar una de les principals amenaces de la humanitat, la pèrdua de biodiversitat. Les nostres varietats agràries tendeixen a desaparèixer davant la pressió de la uniformitat genètica que imposen les grans multinacionals. Sabors, olors, salut, un patrimoni de gran importància i pel que treballa Llavors d’Ací promocionant i conservant la diversitat agrària a les terres valencianes.

A la trobada podrem passejar per la secció dedicada a l’intercanvi de llavors, espai per compartir, intercanviar material i sobretot provar altres varietats de llavors locals que ja no es troben fàcilment, per fomentar així el seu ús. A més, hi haurà una zona especial d'exposició de flors i plantes comestibles.

En aquesta tasca conservacionista que desenvolupa Llavors d'ací es pot implicar tothom que tinga un hort familiar, un xicotet tros de terra o fins i tot els que fan horts al balcó. Si no teniu llavors no passa res, ja les portareu l'any que ve i de segur que no vos anireu amb les mans buides. 

Participeu d'aquesta jornada on podreu adquirir una nova consciència de la producció agrícola ecològica!

MÉS INFORMACIÓ

www.llavorsdaci.org

validxhtml validcss