CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
1º CONCURS FOTOGRÀFIC D'ACYS

ASSOCIACIÓ AMICS DELS CACTUS I ALTRES SUCULENTES

DIES:  23 SETEMBRE – 8 OCTUBRE 2017

SALA HORT DE TRAMOIERES, ENTRADA GRATUÏTA
HORARI
: de dilluns a diumenge de 10 a 20h

DESCRIPCIÓ

El Botànic acull la mostra del 1º Concurs Fotogràfic d'Acys, l'associació d'Amics dels Cactus i altres Suculentes. Més de vuitanta imatges sobre suculentes que ens mostraran la gran diversitat vegetal que tanca aquest grup botànic.

Aficionats i professionals de la fotografia, amants dels cactus i de la natura, qualsevol interessat a participar ha sigut benvingut a aquest concurs que ha romàs obert tot l'estiu.

En la mostra descobrirem plantes que semblen pedres o que es mimetitzen amb l'ambient, flors de totes les formes i colors, i enquadraments d'allò més suggeridors. Les fotografies seleccionades per a la mostra optaran a tres premis, composició, qualitat artística i millor planta o flor.

Durant la inauguració, que serà el pròxim dia 23 de setembre a les 12h en la Sala Hort de Tramoyeres es realitzarà el lliurament de premis a càrrec d'ACYS.

Aquesta associació es dedica a promocionar i divulgar coneixements sobre els cactus i és tot un referent a la Comunitat Valenciana des que va ser fundada a la fi dels noranta al Jardí per l'expert Antonio Gómez, per iniciativa del catedràtic de botànica Manuel Costa, director del Botànic en aquell moment.

Un col·lectiu molt actiu i entusiasta format per experts i apassionats de la matèria que, mitjançant diferents activitats tant per a socis com per a aficionats, ens convida a conèixer millor el peculiar món dels cactus i les suculentes. 

MÉS INFORMACIÓ

acysvalencia.blogspot.com.es

validxhtml validcss