CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
(INS)PIRATS PEL BOTÀNIC

GAUDEIX DE LES OBRES DE LA SEGONA EDICIÓ DEL CONCURS DE PINTURA I NARRATIVA RÀPIDES DEL BOTÀNIC

DIES:  14 JULIOL – 17 SETEMBRE 2017

SALA HORT DE TRAMOIERES, ENTRADA GRATUÏTA 
HORARI: de dilluns a diumenge de 10 a 20h

DESCRIPCIÓ

El Botànic acull la mostra (Ins)Pirats pel Botànic, amb què exposarem les obres dels assistents al concurs de pintura i narrativa ràpides del passat 20 de maig en la sala d’exposicions Hort de Tramoieres.

I és que ja és el segon any que celebrem la primavera amb aquest concurs de pintura i narrativa ràpides a l’aire lliure, que té per objectiu convidar a tots aquells amb inquietuds artístiques i narratives a passar un dia pel Botànic gaudint de l’ambient, de la llum, de les col·leccions, i deixar anar la creativitat en les seues pintures i textos. I ara, podem gaudir de les obres literàries i pictòriques dels concursants! 

Així, el Botànic va ser protagonista, escenari i model de les obres dels participants. Per una banda, pintors deixaven volar la imaginació i els colors sobre el llenços, ja que la tècnica era lliure, mentre que els assistents a la secció de narrativa van rebre una breu xerrada sobre el Botànic, a càrrec del conservador Jaime Güemes, qui els va submergir en l’espai i la seua història. Els participants reberen tres paraules que van haver d’introduir a la seua creació.

A més de les obres dels concursants, els visitants del la mostra podran gaudir dels dibuixos creats per les xiquetes i xiquets que assistiren al curs de dibuix impartit per Nuria Ferriol. Grafit, tinta xinesa, aquarel·la, tot aplicat a l’observació de plantes, arbres i racons que conformen el nostre Botànic. Mostrant les seues obres pretenem difondre el mateix missatge que en el curs: observar l’entorn natural per estimar-lo.

Ara podràs gaudir de tots aquests moments d’inspiració en la sala Hort de Tramoieres, que romandrà oberta durant tot l’estiu. Potser t’animes a participar en la propera edició!

GUANYADORS/ES DE LA SEGONA EDICIÓ D’ (INS)PIRATS PEL BOTÀNIC

PINTURA
PRIMER PREMI:
NORBERTO LEGIDOS LÓPEZ
SEGON PREMI: CARMEN CIORRAGA TOLEDO
ACCÈSSIT: PABLO IZQUIERDO ROGER

NARRATIVA
PRIMER PREMI: FRANZ KELLE
SEGON PREMI: SARA MARTÍ DEVESES BOCHONS
ACCÈSSIT: JOSEP SANTANDREU PLA

VEURE GALERIA D'IMATGES

validxhtml validcss