CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
LA NATURA A LA CIUTAT

MOSTRA DE LES FOTOGRAFIES GUANYADORES

DIES: 3  -  9 ABRIL 2017

HALL DEL BOTÀNIC, ENTRADA GRATUÏTA
HORARI: de dilluns a diumenge de 10 a 20h
INAUGURACIÓ: dilluns 3 d'abril a les 18h 

Durant la primera setmana del mes d’abril, el Botànic acollirà les fotografies guanyadores del concurs “La natura a la ciutat”, una iniciativa organitzada per la CAPPEPV (La Coordinadora d'Alumnes, Pares i Professors per l'Ensenyament Públic en Valencià) per alumnes de tercer cicle de Primària, ESO, Batxillerat i Cicles formatius, amb l’objectiu de potenciar l’educació en valors dels nostres centres educatius al voltant d’una societat sostenible.

I és que si ens fixem bé, podem trobar natura en qualsevol racó dels nostres barris, parcs i jardins, i fins i tot plantes espontànies que aprofiten qualsevol fissura al ciment per a fixar la seua llar. Reductes verds que amaguen autèntics ecosistemes i que es converteixen en refugi i aliment per a la fauna urbana, a més de millorar la nostra qualitat de vida encara que de vegades no ens adonem. Per això cal conscienciar els nostres joves sobre la seua importància i la necessitat de conservar-la.

En aquest sentit sorgeix el concurs fotogràfic que, mitjançant les 12 imatges guanyadores, pretén mostrar la bellesa de la natura a la ciutat de València, al mateix temps que denunciar el seu abandonament i deteriorament. Un projecte organitzat en col·laboració amb l’Ajuntament de València i València ciutat educadora, on el Botànic no podia faltar. La inauguració i el lliurament de premis serà el pròxim dilluns a les 18h en el mateix hall del Jardí.

La CAPPEPV és una associació que des de fa més de 22 anys defensa la normalització de la nostra llengua, no sols a les escoles i centres educatius, sinó en tota la societat valenciana. En aquest moment formen part d'aquesta més de 60 centres de la ciutat de València que tenen com a llegua vehicular el valencià, i que s'agrupen per a realitzar les diverses activitats que es plantegen amb Escola Valenciana.

MÉS INFORMACIÓ
escolavalenciana.org

validxhtml validcss