CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
PORTES OBERTES PEL DIA DE LA CIÈNCIA

VISITES GUIADES GRATUÏTES I JORNADA DE PORTES OBERTES

DIA: 27 NOVEMBRE 2016

Més visites guiades gratuïtes al Jardí, perquè no digueu que no coneixeu bé aquest espai verd al centre de la ciutat que és el Botànic de la Universitat de València. I és que com cada últim diumenge de mes, aquest 27 de novembre podreu afegir-vos a les visites guiades gratuïtes dirigides pel Gabinet de Didàctica del Botànic, i que sortiran des de la porta principal del Jardí a les 11h i a les 12h. 

La proposta de les visites guiades pretén que el públic, només abonant l’entrada al Jardí, tinga accés a una passejada guiada pels racons més interessants del Botànic en funció de l'estació en què ens trobem. Aquest Jardí amaga molt més del que sembla, col·leccions de palmeres, plantes endèmiques, hivernacles d’orquídies i falgueres, arbres centenaris, cactus impressionants, rocalles mediterrànies, y un umbracle. Però no només pel que fa a les plantes, també l’activitat del Jardí és molt extensa, i va des de la conservació a la didàctica, passant per la divulgació de la ciència i la investigació, detalls que no tots coneixem.

I què més ens ofereix el Jardí aquest cap de setmana? Podràs visitar la mostra Art al Jardí, un projecte comissariat per Almudena Armenta i Teresa Guerrero en què la creativitat artística es posa al servei de la ciència i la investigació. Un conjunt dels diversos llenguatges individuals dels components del grup va configurar un espai ple d’escultures, fotografies i instal·lacions que mostren, des d’una concepció artística, la bellesa i singularitat de les flors, les fulles i els arbres.

INSCRIPCIÓ  A LES VISITES EL MATEIX DIA A TAQUILLA:
Els interessats es podran apuntar per ordre d'arribada, en taquilla. Hi hauran dues sessions una a les 11h i una altra a les 12h. No es podrà reservar plaça prèviament ni s'acceptaran grups.

validxhtml validcss