CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
LA CIUTAT DEL RECICLATGE

IMAGINA UNA CIUTAT RECICLADA

DIA: 3 DESEMBRE 2016

PREU: gratuït abonant l’entrada al Jardí (2.5 €). Gratuït per a menors de 7 anys. De 7 a 15 anys el preu és de’1.5 €
HORA: 11.30 h

DURADA: entre 60 i 90 minuts

LLOC: jardí exterior

DIRIGIT A: públic familiar. Xiquets i xiquetes a partir de 5 anys

INSCRIPCIÓ I AFORAMENT: cal inscriure’s a la taquilla del Jardí el mateix dia de l’activitat. Màxim de 25 participants. Us recomanem arribar uns 20 abans abans del començament de l’activitat per evitar les cues

ORGANITZA: aula de Samarucdigital i Ruzafaloveskids

IMPARTEIX: Luminaria

El proper dissabte 3 de desembre el Botànic se suma a les activitats prèvies del cicle infantil Ruzafaloveskids amb aquest taller en què parlarem del lloc que habitem. Una activitat en família per millorar l’entorn en què vivim a través de l’exploració de dels espais verds de la ciutat, la creativitat i el treball en grup.

I quin espai millor que el nostre Jardí per posar en valor les zones verdes de la ciutat? Gaudeix en família d’aquesta activitat participativa amb la qual haurem de crear, amb materials reciclats, una ciutat millorada, més sostenibles i més amable. I com no, imaginar com seria viure en ella!

Aquesta proposta ens arriba des del portal d’informació ambiental Samarucdigital. Una plataforma que ofereix informació prioritàriament de la Comunitat Valenciana i que ha establert una col·laboració amb Luminaria donant llum a L’Aula de Samarucdigital, un projecte creatiu educatiu que es recolza en la cultura com a eina d’aprenentatge transversal.

Ruzafaloveskids és el primer festival urbà per a famílies que tindrà lloc en el barri amb el mateix nom del 5 al 8 de desembre. Consulta la programació i no et perdes aquesta activitat en família amb què estimaràs la ciutat el barri i el Botànic!

validxhtml validcss