CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
PER NADAL, ADORNA EL BOTÀNIC!

TALLER DE CREACIÓ AMB ELEMENTS NATURALS

DIA: 17 DESEMBRE 2016

PREU: gratuït abonant l’entrada al Jardí (2.5 €). Gratuït per a menors de 7 anys. De 7 a 15 anys el preu és d’1.5 €
HORA: 11.30 h

DURADA: entre 60 i 90 minuts

LLOC: jardí exterior

DIRIGIT A: públic familiar. Xiquets i xiquetes a partir de 5 anys

INSCRIPCIÓ I AFORAMENT: cal inscriure’s a la taquilla del Jardí el mateix dia de l’activitat. Màxim de 25 participants. Us recomanem arribar uns 20 minuts abans del començament de l’activitat per evitar cues

ORGANITZA: aula de Samaruc Digital

IMPARTEIX: Luminaria

El proper dissabte 17 de desembre el Botànic se suma als preparatius nadalencs amb aquest taller de creació d’objectes decoratius amb elements naturals del nostre propi Jardí. Una activitat en família que no es podeu perdre perquè a més d’ajudar-nos a deixar el nostre Botànic més bonic per a aquestes festes, podràs emportar-te les teues creacions a casa!

Vols saber perquè decorem els arbres per Nadal? Quin significat tenen les plantes tradicionals que engalanen les nostres cases en aquestes dates? Allibera la teua vena creativa al temps que aprens aquestes i moltes més coses sobre plantes! Fulles, pedres, pals... Tot val!

Aquesta proposta ens arriba des del portal d’informació ambiental Samarucdigital. La plataforma, que ofereix informació prioritàriament de la Comunitat Valenciana, ha establert una col·laboració amb Luminaria donant llum a L’Aula de Samarucdigital, un projecte creatiu educatiu que es recolza en la cultura com a eina d’aprenentatge transversal.

Vine i gaudeix de la natura i fes el Nadal un poc més sostenible!

validxhtml validcss