CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
COSMÈTICA NATURAL

TALLER PRÀCTIC AMB EL GABINET DE DIDÀCTICA

DIES: 7 - 21 NOVEMBRE 2016

MATRÍCULA:
SESSIONS: 7, 9, 14, 16 i 21 de novembre de 2016
PROFESSORES: Pepa Rey i Olga Ibañez, Ginkgo Educación - Gabinet de Didàctica del Botànic
LLOC: Laboratori docent (planta baixa, esquerra)
HORARI: de 16 a 19h
PREU: 65€
NOTA: cal portar recipients per a envasar els productes elaborats, pots de cristall o de plàstic amb tapa per a les cremes i dues botelles d'aigua xicotetes buides per als líquids. 

DESCRIPCIÓ

La gran varietat de plantes aromàtiques i medicinals del nostre entorn ens ofereix un ventall d'aplicacions i posibilitats que, encara avui, són la base d'estudi de industries farmacèutiques o cosmètiques.

Així, per conèixer més de prop algunes d'aquestes magnífiques propietats que tenim a l'abast al món vegetal, el Gabinet de didàctica del Jardí Botànic organitzen una altra edició d'aquest curs pràctic de botànica recreativa amb el que podrem aprendre, de forma senzilla i natural, a fabricar diferents productes cosmètics que utilitzem al nostre dia a dia. Xampús, tònics, cremes i sabons totalment ecològics que destacaran també per les seues fragàncies.

INFORMACIÓ

Davant qualsevol dubte o per a ampliar la informació sobre el curs podeu posar-vos en contacte amb el Gabinet de didàctica en el Tel. 963156818.

INSCRIPCIÓ

Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ES71 2038-9651-69-6000157596. El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

PROGRAMA DEL CURS

COSMÈTICA NATURAL 
Aprofundirem en aquesta disciplina i aprendrem a elaborar productes per a la cura de la pell: cremes hidratants d'àloe i de cera d'abelles, tònics i mascarilles, etc.  

LOCIONS CAPIL·LARS
Com fer xampú, locions i mascarilles capil·lars totalment naturals.

PREPARATS PER AL BANY
Relaxa't amb les nostres sals aromàtiques i bombes de bany, a més d'aprendre a fabricar el teu propi desodorant lliure de productes químics.

SABONS
Què són els sabons i com es fan? Estudiarem les plantes sabonoses: la saponària, el saboner xinès, etc. A més fabricarem el nostre propi sabó a partir d'olis naturals i olis reciclats, mitjançant el procés de la saponificació.

validxhtml validcss