CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
MERCADET SOLIDARI EN FAVOR DELS GATS DEL BOTÀNIC

DIES: 12 - 13 DESEMBRE 2015 

SOLIDARIZA'T AMB ELS FELINS

Una vegada més, el Jardí acollirà durant tot un cap de setmana el Mercadet Solidari en favor dels gats del Botànic amb tot tipus d’artesania i detalls nadalencs a la zona de l’Umbracle. Una iniciativa del Grup de Voluntaris dels Gats del Botànic per recaptar fons per a la cura dels felins i que s’utilitzaran en coses tan bàsiques com la manutenció i el veterinari.

I és que al Jardí Botànic comptem amb una colònia de gats que també forma part del nostre paisatge derivada principalment de l’abandonament dels animals per part de particulars. Per això, el Botànic va emprendre fa uns anys la campanya No l’abandones, adopta’n un!, per sensibilitzar i conscienciar en contra de l’abandonament dels animals i en particular al Jardí.  Tot i que sembla un lloc ideal per als felins, la realitat és que estan acostumats a l’abric d’una llar i que molts gats desorientats acaben fugint del Botànic i vagant per la ciutat. A més, el nostre microclima amb molta humitat els ocasiona diferents problemes de salut. Però el més important, com espai de conservació que és el Botànic, és que interaccionen amb la tasca de manteniment diari del jardí fent malbé a les nostres col·leccions de plantes, que tenen finalitat divulgativa, de conservació i investigació.

Per una altra banda volem donar a conèixer el Jardí com un espai perfecte per a adoptar un gat com a companyia domèstica. El Grup de Voluntaris vos ajudarà a escollir el felí que més s’adapte a les vostres condicions particulars, ja que cadascun té el seu propi caràcter. Vos animeu?

MÉS INFORMACIÓ A:

CAMPANYA NO L'ABANDONES, ADOPTA'N UN!

FACEBOOK DEL GRUP DE VOLUNTARIS DELS GATS DEL BOTÀNIC

validxhtml validcss