CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
IV JORNADA DE FOTOGRAFIA DE NATURA

MASTERCLASS AMB CHEMA MADOZ

DIA: 21 NOVEMBRE 2015

ENTRADA GRATUÏTA, AFORAMENT LIMITAT
NOTA: Per a la xerrada, cal recollir les entrades prèviament al Botànic des del dia 7 de novembre a la taquilla. Oberta de dilluns a diumenge de 10 a 18h. Màxim 2 per persona.

LLOC: Auditori Joan Plaça
HORARI: de 10.30 a 20h

La mescla de natura i fotografia té molts seguidors, i al Botànic s’ha organitzat, de la mà del Foro Valencia Foto i la llibreria Railowsky, una nova trobada per parlar-ne, amb un concurs de microrelats i una masterclass del conegut i premiat fotògraf Chema Madoz. I és que no només calen cursos de formació per adquirir tècnica, també cal recórrer als que més experiència tenen per parlar d’inspiració, opcions, recursos i tot allò que puga sorgir.

Chema Madoz va estudiar fotografia al mateix temps que història de l’art, i al 85 exposa per primera vegada una mostra individual del seu treball a la Reial Societat Fotogràfica de Madrid. La seua trajectòria des d’aquell moment inclou nombroses exposicions individuals i col·lectives i diferents publicacions.

Madoz, amb un recorregut internacional, té nombrosos premis, entre ells el Kodak, el Nacional de Fotografia, i el Higashikawa de Japó.  De sempre, els objectes fotografiats en blanc i negre han estat les constants del seu treball. Té cabuda en aquest context la natura? Sembla que sí, i que ell és capaç de traslladar la seua visió conceptual a una branca, una fulla, un camí, i abstraure del paisatge natural una essència que només ell sap captar.

De matí hi haurà lectura de microrelats, i de vesprada, a banda de poder comprar el llibre de Chema Madoz, se’n sortejarà un exemplar, cortesia de la Llibreria Railowsky.

PROGRAMA DE LA JORNADA

10.30h Lectura de microrelats seleccionats al concurs organitzat junt amb la Llibreria Railowsky  sota el tema fotografia i natura.
Projecció del documental   Universo Railowsky
Entrada lliure fins completar aforament

16.30h La naturaleza como concepto, Masterclass Chema Madoz
Entrada només amb inscripció prèvia o entrada adquirida al Botànic. L’accés es tancarà a les 17h, es prega puntualitat

MÉS INFORMACIÓ:
www.forovalenciafoto.com

www.chemamadoz.com

validxhtml validcss