CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
CONFERÈNCIA: EL JOC EN GIRAR EL CANTÓ

CICLE INFÀNCIA I MEDI AMBIENT. CONFERÈNCIES DEL BOTÀNIC 2015

DIA: 11 NOVEMBRE 2015

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL BOTÀNIC, 19H
ENTRADA LLIURE, AFORAMENT LIMITAT

PONENT
Marta Román, geògrafa, conusltora i comunicadora ambiental. Autora d’estudis com Jugar en la calle, hacer ciudad; Niños, ciudadanos peligrosos; Camino escolar más allá de la movilidad; Ser madre de un urbanita; Cambiar las señales: seguridad urbana y educación ambiental, entre altres.

DESCRIPCIÓ
El Jardí Botànic organitza "Infància i Medi Ambient. Creixent en entorns sostenibles"
Enguany els xiquets seran els protagonistes de les conferències del Botànic mitjançant aquest cicle d'activitats amb col·loquis, conferències i jornades al voltant de l'entorn rural i urbà on es desenvolupen els nostres fills. Una trobada per parlar de nous plans, polítiques i accions que propicien ambients més sostenibles per a la criança.

En aquesta última sessió del cicle reflexionarà sobre el dret al joc, com ingredient necessari per a la infància i l’ús del temps lliure. “Programar ciutats per a la infància, no és solament contenir un equipament municipal mobiliari homologat”. L’activitat està dirigida a tot el públic interessat en educació ambiental aíxí com els drets socials de la infància.

Aquest mateix dia pel matí podràs gaudir de una Jornada de sensibilització pedagògica titulada El nostre medi ambient, cuidem i opinem

L’activitat està dirigida a tot el públic interessat en educació en valors, educació ambiental, criança i drets de la infància, entre altres.

POTS DESCARREGAR ACÍ EL PROGRAMA DEL CICLE:

validxhtml validcss