CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
JORNADA PEDAGÒGICA: EL NOSTRE MEDI AMBIENT, CUIDEM I OPINEM

CICLE INFÀNCIA I MEDI AMBIENT. CONFERÈNCIES DEL BOTÀNIC 2015

DIA: 11 NOVEMBRE DE 2015

AULA SEMINARIS, 11H
ENTRADA LLIURE, AFORAMENT LIMITAT

COORDINA
Luis Muñoz, tècnic mediambiental a "Los Hornillos", planta de tractament i valorització de residus urbans: Quart de Poblet, València.

DESCRIPCIÓ
El Jardí Botànic organitza "Infància i Medi Ambient. Creixent en entorns sostenibles"
Enguany els xiquets seran els protagonistes de les conferències del Botànic mitjançant aquest cicle d'activitats amb col·loquis, conferències i jornades al voltant de l'entorn rural i urbà on es desenvolupen els nostres fills. Una trobada per parlar de nous plans, polítiques i accions que propicien ambients més sostenibles per a la criança.

En aquesta jornada, que serà tan sols pel matí, dedicarem el temps a la reflexió sobre la sensibilització pedagògica a través d’un vídeo-fòrum que remenarà conceptes com el reciclatge i el tractament de residus. La sessió conclourà amb el disseny d’una memòria pedagògica i gràfica que contindrà les opinions i conclusions generades entre l’alumnat dels centres educatius participants. L’activitat comptarà amb la participació especial d'un grup escolar, però també està dirigida a tot el públic interessat en educació ambiental així com els drets socials de la infància.

Gràcies a Luis Muñoz coneixerem millor el funcionament d’una planta de tractament de residus urbans, una ferramenta clau per a la vida urbana. Amb una capacitat de tractament de 400.000 tones de residus de tot tipus a l’any, la Planta de Tractament de Residus i Compostatge Los Hornillos està formada per quatre línies i en totes elles hi ha tractament de l’aire per biofiltres, que eviten les males olors. Una visió d’allò més realista d’un problema comú, el fem.

Aquest mateix dia per la vesprada podreu gaudir de la conferència “El joc en girar el cantó” 

POTS DESCARREGAR ACÍ EL PROGRAMA DEL CICLE:

validxhtml validcss