CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
COL·LOQUI: BONES PRÀCTIQUES AMB INFÀNCIA I MEDI AMBIENT

CICLE INFÀNCIA I MEDI AMBIENT. CONFERÈNCIES DEL BOTÀNIC 2015

DIA: 21 D’OCTUBRE DE 2015

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL BOTÀNIC, 19H
ENTRADA LLIURE, AFORAMENT LIMITAT

MODERADORA
Nubia Forero, comissària del projecte. Especialista en drets de la infància, protecció, garanties i exercicis. 

XERRADES
Un univers per aprendre jugant i respectant el medi ambient. 
Jordi Gabarro, Abacus Cooperativa. Barcelona. @AbacusCoop

Pla Local d’Infància i Adolescència: un instrument per a la participació efectiva dels xiquets i xiquetes en el plantejament de la seua ciutat.
Salvador Almenar, Cap Servei de Benestar Social, Educació, Infància i Persones Majors. Ajuntament de Mislata-València.

El poder de la infància: educació mediambiental i educació en valors.
Nerea Soro i Rodrigo Hernández, representants d’IKEA i Save the Children. @IKEA_Spain  @SaveChildrenEs

DESCRIPCIÓ
El Jardí Botànic organitza "Infància i Medi Ambient. Creixent en entorns sostenibles"
Enguany els xiquets seran els protagonistes de les conferències del Botànic mitjançant aquest cicle d'activitats amb col·loquis, conferències i jornades al voltant de l'entorn rural i urbà on es desenvolupen els nostres fills. Una trobada per parlar de nous plans, polítiques i accions que propicien ambients més sostenibles per a la criança.

En aquest col·loqui enfrontarem diversos aspectes clau d'aquest cicle de conferències, d'una banda, la relació entre el desenvolupament de valors per part de les institucions públiques i els drets de la infància pel que fa al medi ambient i, per una altra, el paper que juguen les empreses del sector infantil a través de la Responsabilitat Social Cooperativa.

Participaran institucions com Abacus, una cooperativa de consumidors, vinculada al moviment de renovació pedagògica, amb l’objectiu de proveir-se de material educatiu des de 1986.  Al seu torn, la Fundació IKEA, que té per missió crear un canvi substancial i durador mitjançant el finançament de programes relacionats amb la llar, la salut, l’educació i els ingressos en algunes de les comunitats més pobres del món, així com ho fa Save the Children, amb qui col·labora, i que ofereix als menuts més desfavorits protecció i l’oportunitat de desenvolupar-se de forma saludable. Per altra banda, per part de les institucions públiques, comptarem amb la participació especial de l'Ajuntament de Mislata que ens parlarà d'un projecte pioner de participació ciutadana amb els més joves.

DIRIGIT A
Tothom interessat en l'educació en valors, educació ambiental, criança i drets de la infància, entre altres.

POTS DESCARREGAR ACÍ EL PROGRAMA DEL CICLE:

validxhtml validcss