CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
COL·LOQUI: AMBIENTS SALUDABLES PER A LA INFÀNCIA

CICLE INFÀNCIA I MEDI AMBIENT. CONFERÈNCIES DEL BOTÀNIC 2015

DIA: 14 D’OCTUBRE DE 2015

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL BOTÀNIC, 19H
ENTRADA LLIURE, AFORAMENT LIMITAT

PROFESSORAT: activitat reconeguda com a curs de formació del CEFIRE de València. Matrícula: cefire.edu.gva.es/sfp

El Jardí Botànic organitza "Infància i Medi Ambient. Creixent en entorns sostenibles". Enguany els xiquets seran els protagonistes de les conferències del Botànic mitjançant aquest cicle d'activitats amb col·loquis, conferències i jornades al voltant de l'entorn rural i urbà on es desenvolupen els nostres fills. Una trobada per parlar de nous plans, polítiques i accions que propicien ambients més sostenibles per a la criança.

Al context de la cura mediambiental, són els drets de la infància una realitat acomplida? És aquest acompliment equivalent tant en entorns rurals com urbans? En aquest col·loqui analitzarem l’efecte dels ambients saludables en el desenvolupament dels xiquets de la mà de diferents institucions que practiquen la pedagogia directament a la natura.

Per una banda, l’ONG Menuts del Món representa l'ajuda a la infància desfavorida i la defensa dels drets dels menors recollida al Conveni Internacional de la Haia. L’altre pilar fonamental d’aquesta jornada és el medi ambient pel qui treballa de forma incansable l’ONG Greenpeace i la fusió d’aquests dos pilars ve representada per Acció Ecologista Agró que treballa des de 1983 baix el lema Pam a pam, dia a dia en defensa del nostre territori!

L’activitat està dirigida a tot el públic interessat en educació en valors, educació ambiental, criança i drets de la infància, entre altres.

MODERADORA
Nubia Forero, comissària del projecte. Especialista en drets de la infància, protecció, garanties i exercicis. 

XERRADES
Tronc educacional, respecte al medi ambient: Quítxues i Guaranís.
Esther Roig,  ONGD Menuts del Món. (@menutsdelmon).

Vivint l’ecologia amb les xiquetes, xiquets i joves.
José Vicente Casañs, Greenpeace (@greenpeace_esp).

Campaments d’estiu, experiències pedagògiques.
Marcos Pla,  Acció Ecologista Agro (@AEAgro).

POTS DESCARREGAR ACÍ EL PROGRAMA DEL CICLE

validxhtml validcss