CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
MAIG, MES DE LA MÚSICA AL JARDÍ!

MÚSICA INDIE, JAZZ I CLÀSSICA
DE MAIG A DESEMBRE

Com millorar el mes de les flors? Per suposat, amb música! Aquest 2015 el Botànic celebrarà la primavera de la millor forma possible, amb un entorn farcit d’aromes, colors i a més, sons!  Però també, com que tampoc no volem perdre’ns cap escena, com l’esclat de les flors o el cant de les aus que ens visiten, com a novetat podrem gaudir d’alguns dels concerts a l’aire lliure, al Jardí exterior. 

Música + natura = Sons al Botànic! Amb aquest senzill càlcul us convidem a assistir als concerts que sonaran al Jardí exterior de la mà d’artistes del panorama alternatiu més actual. Gaudiràs de l'ambient relaxant del jardí, de l’ombra dels arbres monumentals i de la millor música. Perdre-t’ho no és la millor de les opcions. En cartel Julio de la Rosa i Helena Goch, Modelo de respuesta polar, Ángel Estanich, Maika Makovski i The New Raemon.

I com sempre, la millor música instrumental amb el Cicle de Jazz del Botànic, una gran selecció de concerts bajo el nombre Jazz Lumínic. Si 2014 girava entorn les llavors, 2015 germina gràcies a la l’energia de la llum, perquè no se’ns oblida que dia a dia les nostres plantes i els nostres emblemàtics arbres es nodreixen del sol que mai ens falta. 7 actuacions jazzístiques de gran qualitat us esperen al nostre auditori a partir de finals de maig.

D’altra banda, un músic guardonat amb quatre Grammy i amb arrels porto-riquenyes farà sonar el seu jazz a l’Auditori Joan Plaça com a primer concert de l’any. Jerry González és trompetista i percussionista i un dels impulsors del latin jazz, i ens acompanyarà el proper 10 de maig. Quina millor forma d’inaugurar el mes de la música?

Per últim, la música clàssica tampoc pot faltar en el cartell musical amb els Concerts de primavera de l'Aula de Música del Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València. El diumenge 17 de maig ens acompanyarà un duo de percussió. 

validxhtml validcss