CULTURA I COMUNICACIÓ | 2019
ENCETEM LES EXCURSIONS DEL BOTÀNIC 2015!

DE RUTA AMB EL BOTÀNIC
Cicle d'excursions 2015 

Tornen les excursions del Botànic amb nova imatge i més propostes per descobrir la natura que ens envolta. Des dels paisatges muntanyosos que caracteritzen l’interior del territori valencià a les planures i els penya-segats que banyen les seues costes. 

Acompanya’ns d’abril a novembre per aquest extens territori mediterrani que tanca una gran varietat d’espais d’elevat valor ambiental, cultural i paisajístic. Sempre de la mà de guies especialitzats que ens explicaran cada detall dels indrets i que ens ensenyaran a valorar i identificar la riquesa ecològica i botànica de cada zona. 

Aquest 2015, els protagonistes seran els Parcs Naturals del Penyagolosa i la Serra d’Espadà, les oliveres monumentals del nord de Castelló, els cridaners camins d’aigua de Chelva, la costa rocosa de Xàbia i un autèntic bosc de freixes amagat  a l’interior de València, a Buñol. 

Un projecte organitzat pel Jardí Botànic en col·laboració amb el Centre Excursionista de València i el club de viatges Fil per Randa, i al que enguany es suma també la Fundació Limne.

Escapa’t d’excursió amb el Jardí Botànic! 

PROGRAMA D'EXCURSIONS 2015

25 ABRIL. EXCURSIÓ 1: LES OLIVERES MIL·LENÀRIES DE SANT JORDI
17 MAIG. EXCURSIÓ 2: LA PEÑA CORTADA DE CHELVA
6 JUNY. EXCURSIÓ 3: DELS MOLINS DE XÀBIA A LA PLATJA DEL TANGÓ
3 OCTUBRE. EXCURSIÓ 4: EL FRESNAL DE BUÑOL
24 OCTUBRE. EXCURSIÓ 5: EL CARBO, EL RIU DEL PENYAGOLOSA
22 NOVEMBRE. EXCURSIÓ 6: EL BARRANCO DE AGUA NEGRA

validxhtml validcss