CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
ARRIBEN ELS CURSOS DE PRIMAVERA AL BOTÀNIC!

PROGRAMACIÓ DE CURSOS D'ABRIL A JUNY 2015

Més propostes formatives al Botànic per a que aquesta primavera pugueu gaudir de les plantes i la natura més que mai! Cursos per a tots els públics amb diferents experts en temàtiques vegetals i el Gabinet de Didàctica del Jardí.

Si us agrada la fotografia de natura, us esperem al nostre taller de fotografia macro per captar amb imatges de gran qualitat aquells xicotets detalls que s'amaguen a la natura. A més us ensenyarem a traure profit de les propietats de les plantes, mitjançant els seus olis essencials amb l'aromaterapia, equipant la vostra farmaciola natural a base de plantes medicinals, o emprant-les per fabricar la vostra pròpia cosmètica natural.

També hi haura lloc per als que els agrada tacar-se les mans de terra, ja siga iniciant-vos al món de la jardineria com aprenent a cultivar en casa les plantes més fascinants del regne vegetal, les orquídies. I per acabar l'estació més florida de l'any i donar la benvinguda a l'estiu, la més calorosa, un refrescant taller de tast de cerveses on aprendrem del seu origen vegetal, de la seua fabricació i dels matisos que tanca el seu sabor. Tot allò acompanyat per una magnífica selecció de formatges de denominació d'origen, per endinsar-nos en la interessant pràctica del maridatge.

Aquesta primavera, participa de la natura amb els cursos del Botànic! 

CURSOS DE PRIMAVERA 2015

15 - 20 ABRIL. FARMÀCIA NATURAL, HERBES PER A LA SALUT
Aprendrem a prevenir i combatre les malalties més comuns dels nostre dia a dia mitjançant les plantes. 

27 ABRIL - 8 MAIG. INICIACIÓ A LA JARDINERIA
Converteix-te en un autèntic jardiner amb el Gabinet de Diàctica del Botànic. Presumeix per fi d'unes plantes sanes i boniques! 

11 - 25 MAIG. COSMÈTICA NATURAL
Aprèn a fabricar productes cosmètics i xabons totalment naturals, amb el Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic. 

11 - 27 MAIG. INICIACIÓ AL CULTIU D'ORQUÍDIES
Aprendrem tots el coneixements pràctics necessaris per a que les nostres orquídies lluïsquen espectaculars al nostre llar. 

6 JUNY. TALLER D'AROMATERAPIA
Deixa't seduir pels aromes de les plantes i aprèn dels usos medicinals dels seus olis essencials amb l'especialista Renaud A. Regnier

10 - 13 JUNY. ELS SECRETS DE LA FOTOGRAFIA D'APROXIMACIÓ
Un curs teòric-pràctic de fotografia macro de camp per captar els detalls més menuts de la natura. 

22 - 24 JUNY. L'ARTESANIA DE LA CERVESA
Un curs de cata i maridatge per descobreix la diversitat i els matissos que envolta la cultura de la cervesa

validxhtml validcss