CULTURA I COMUNICACIÓ | 2019
31 GENER - CELEBRA EL DIA DE L'ARBRE AMB EL BOTÀNIC!

JORNADA D'ENTRADA GRATUÏTA + PROJECTE DE REFORESTACIÓ 

DIA: 31 GENER 2015

El Botànic vol celebrar un any més amb tots vosaltres el Dia de l’Arbre a la Comunitat Valenciana, que serà el pròxim divendres 31 de gener. Una jornada d’entrada gratuïta al Jardí per a què tothom vinga a gaudir del nostre magnífic arboretum i del paisatge hivernal. A més, vos animem a que ens digueu quin de tots el arbres que hi ha al Botànic el vostre favorit i per què! Tans sols heu de fer una foto amb instagram amb la vostra història i etiquetar-la amb #Jardibotanic_uv, #diadelarbre.

A més, hem volgut compartir aquest dia tan especial incorporant de nou una nova espècie arbòria a la col·lecció de plantes del Jardí Botànic. En aquesta ocasió es tracta de la figuera 'Burjassot blanca', una varietat local de figuera que es pensava desapareguda i que recentment s'ha tornat a recuperar gràcies a un projecte de recerca liderat pel biòleg, Rafa Gozalbo. La figuera (Ficus carica) serà plantada divendres que ve 30 de gener pel matí al Botànic.

I per als que tingueu ganes de embrutar-vos les mans i contactar directament amb la natura, vos convidem a formar part de la iniciativa Planta pel dia de l'arbre. Una activitat gratuïta on viatjarem a la Serra d’Agullent per fer senderisme, visitar el poble i, el més important, reforestar la serra amb l’Associació de voluntariat ambiental “La Codolla”. 

Passejant i gaudint d'un dia en familia al Jardí escollint el vostre arbre favorit o participant d'un projecte de reforestació, celebra amb el Botànic el dia de l'arbre!

validxhtml validcss