CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
IOGA PER A MENUTS AL BOTÀNIC

CONNECTANT AMB LA NATURA!

DIES: 10 MAIG 2015

PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 27 D'ABRIL
MONITORES:
 Ana Sánchez i Carmen Martí 
EDAT RECOMANADA: de 4 a 12 anys
HORA: 11 a 12h 
LLOC: Umbracle (A l'interior del Jardí)
AFORAMENT: Grups de 15 alumnes 
INSCRIPCIÓ: Com que l'aforament és limitat, s'ha de fer reserva prèvia a cicbotanic@uv.es o mitjançant el formulari que trobareu en aquesta secció a partir del primer dia de matrícula.
PREU: 5€ per sessió. Inclou l'entrada al Jardí més un acompanyant. S'abonarà a taquilla abans de classe     

Tornen les classes de ioga per a xiquets al Botànic. Una bona manera de connectar als més menuts amb la natura, practicant una activitat física envoltats de les plantes del Jardí. Les monitores Ana Sánchez i Carmen Martín dirigiran aquestes divertides sessions que tindran lloc del 15 de febrer al 21 de juny a l'Estufa freda del Jardí, sempre en cap de setmana pel matí. La matrícula a cada sessió serà independent, podeu consultar totes les dates disponibles ací. 

I es que de segur que heu sentit parlar dels molts beneficis que podem obtenir en practicar ioga, i tots ells els podem traslladar als xiquets. Practicar la concentració, la respiració i la relaxació, així com millorar la força, la flexibilitat, la coordinació i treballar per una bona postura corporal.

Fins i tot, amb el ioga per a nens podem practicar d’una forma divertida, combinada amb música i contes, un exercici  que augmentarà la seua creativitat i imaginació, i amb el que establiran un vincle positiu amb el seu entorn, en aquest cas, els arbres, flors i plantes del Botànic.   

MÉS INFORMACIÓ: Gabinet de Cultura i comunicació, tel. 963156816/24

DESCARREGA ACÍ EL PROGRAMA COMPLET:

validxhtml validcss