CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
INICIACIÓ A LA FOTOGRAFIA DEL PAISATGE VALENCIÀ

CURS DE FOTOGRAFIA. 5ª EDICIÓ. 

DIES: 25 NOVEMBRE - 13 DESEMBRE 2014
CANVI DE DATES, DISCULPEU LES MOLÈSTIES!

MATRÍCULA: 8 SETEMBRE - 20 NOVEMBRE 2014
SESSIONS TEÒRIQUES: 25 i 27 de novembre, 2, 4, 9 i 11 de desembre. Dimarts i dijous de 18.30 a 21h en la Sala seminaris.
SESSIONS PRÀCTIQUES: divendres 5 de desembre de 15.30 a 19h, a l'Albufera (Saler), i dissabte 13 de desembre de 7.30 a 10.30h, al Garbí (Serra Calderona)
PROFESSORS: Luis Calvente i Nacho Boix d'OBJETIVO VALENCIA
PREU: 100€. Nota: El viatge en barca per l'Albufera està inclòs a la matrícula, però el desplaçament a les excursions es farà amb cotxe particular
DIRIGIT A: qualsevol tipus de públic que desitge iniciar-se a la fotografia de paisatge.
MATERIAL NECESSARI: càmera reflex o càmera digital compacta amb controls manuals. Targetes de memòria, bateries i accessoris. Recomanable portar trípode.

El Jardí Botànic organitza una altra edició d'aquest curs d'iniciació a la fotografia paisatgística, una de les disciplines més populars dins de la fotografia de natura. De la mà dels fotògrafs professionals Luis Calvente i Nacho Boix d'OBJETIVO VALENCIA, aprendrem els coneixements i tècniques bàsiques necessàries per plasmar la bellesa dels diferents ambients que modelen el nostre territori.

I és que qui no s'ha sentit frustrat alguna vegada en intentar fotografiar un paisatge idíl·lic i no obtenir un bon resultat malgrat tenir un bon equip fotogràfic. Amb aquest curs teòric-pràctic podrem traure-li el màxim profit a les nostres excursions i passejades, aprenent a captar imatges del nostre patrimoni natural que resulten impactants, vistoses i equilibrades. 

A més de les classes teòriques hauran dues sortides pràctiques a diferents Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana on, amb l'ajuda dels professors, podrem posar en pràctica tots els coneixements adquirits. Una de les sortides inclourà un passeig amb barca per l'Albufera per fotografiar el llac i la fauna. A més hi haurà també un Fotoforum final per avaluar els resultats.

I després del curs podràs continuar la teua formació en la pàgina i grup privat d'OBJETIVO VALENCIA, on podràs evolucionar dia a dia gràcies a la formació continuada que ofereixen a tots els que han realitzat algun curs amb ells, comentant les seues fotografies per a millorar-les i resoldre els seus dubtes tant a l'hora de realitzar fotografies com a l'hora de compra d'objectius i càmeres.

Així que si sou entusiastes de la natura i vos agrada la fotografia, no vos perdeu aquest curs de fotografia de paisatge que tindrà lloc al llarg del mes de maig en el Jardí Botànic.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ:
Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, tots els dies de 10 a 13 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte. Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte 2038-9651-69-6000157596. El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

Més informació:
www.objetivovalencia.es
www.luiscalvente.com

DESCARREGA ACÍ EL PROGRAMA DEL CURS:

validxhtml validcss