CULTURA I COMUNICACIÓ | 2018
AL JARDÍ EN FAMÍLIA

TALLERS PER A PARES I XIQUETS

DIA: 23 MARÇ 2014

HORARI: diumenge, d'11 a 13h
DIRIGIT A: famílies, tant per a adults com a menuts. Els xiquets d'entre 6 i 11 anys hauran d'anar acompanyats almenys d'un adult. 
PREU: 5€/persona

A partir d'ara els caps de setmana també podrem gaudir del Jardí en família amb aquesta nova proposta del Gabinet de Didàctica, on pares i fills podran compartir una experiència conjunta en contacte directe amb la natura. Tallers temàtics que fins al mes de juny ens endinsaran en el món de la jardineria, les plantes aromàtiques, la cosmètica natural o els usos de les plantes. Activitat pràctica que complementarem sempre amb una visita guiada pel Jardí per a gaudir del paisatge estacional del Botànic.

El pròxim diumenge 23 de març tancarem el mes dedicat a la jardineria amb un taller molt especial. Començarem amb un recorregut pels arbres més emblemàtics del Jardí que acabarà en la col·lecció de plantes mediterrànies, posant l'accent en les utilitzades en jardineria. I després... a tacar-nos les mans de terra amb el taller! aprendrem com es cuiden les plantes, que és el que necessiten per a estar sempre fortes i sanes, i plantarem un esqueix que ens portarem a casa en un test.

INFORMACIÓ:
Davant qualsevol dubte o per a ampliar la informació sobre el curs podeu posar-vos en contacte amb el Gabinet de didàctica en el Tel. 963156818.

MATRÍCULA:
Cal reservar places mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16/24, de dilluns a divendres de 10 a 14 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte. El taller s'abonarà a la taquilla del Jardí abans d'entrar a classe.  

validxhtml validcss