CULTURA I COMUNICACIÓ | 2022
TALLERS DE SETEMBRE PER A XIQUETS

ELS EXPLORADORS VERDS

DIES: 1-9 SETEMBRE 2015

HORA: de 10 a 14h
EDAT: de 3 (ja escolaritzats) a 12 anys
PREU: 21€ dies solts; 130€ tots els dies (extres a part). Descompte del 10% en germans
SERVEIS EXTRAS: guarderia de 8.30 a 10h (2.5€/dia); pícnic de 14 a 16h, cal portar el dinar (3€/dia); guarderia + pícnic (5€/dia)

T’agradaria convertir-te en un autèntic explorador verd i aprendre més que mai de natura? Doncs vine a setembre als taller d'estiu del Jardí Botànic. Aquests últims dies de vacances els aprofitarem per aprendre i divertir-nos amb les curiositats dels diversos ecosistemes que podem trobar al nostre planeta. 

Ens endinsarem en un món divers de plantes i animals amb les adaptacions al seu medi, i intentarem reproduir-lo al nostre Jardí Botànic on tenim una xicoteta representació de la diversitat d'ambients ecològics que existeixen.

Des de les selves, els boscos temperats o els llacs, als deserts, i la muntanya del nostre ambient mediterrani, sense oblidar els ecosistemes marins, tant litorals com marítims. A més, parlarem dels diferents Parcs Naturals que podem trobar a la Comunitat Valenciana com són l'Albufera, la Serra Calderona o la Font Roja entre altres. I també de la flora i la fauna que està en perill i que hem de protegir.

Divertits tallers que es complementaran cada dia amb una eixida pel Jardí, per fer activitats a l'aire lliure, i també pràctiques de laboratori o manualitats.  

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS
La matrícula es pot realitzar mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció, enviant un correu electrònic a gab.didactica@uv.es, o telefonant al 96 315 68 18/661427512 

validxhtml validcss