EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

EL JARDÍ ES MOU

TALLERS DE SETEMBRE: JARDINERIA PER A XIQUETS
Abans de tornar a la rutina de les classes, els més menuts podran convertir-se en autèntics jardiners al Botànic amb el Gabinet de Didàctica. 
http://www.jardibotanic.org/?apid=escola_de_vacances-30&id=1374#.WXXRlyOLRz8
CARTOGRAFÍAS SENSIBLES' ACABA FUSIONANT-SE AMB EL JARDÍ
Diem adéu a Joaquín Jara i Rosa Rodríguez que durant quasi un any han participat del Botànic, a través de dues intervencions artístiques al Jardí.
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=356
DE RUTA AMB EL BOTÀNIC!
El cicle d’excursions més esperat ja té programació nova, amb diferentes propostes per recórrer les nostres terres de la mà de guies botànics. 
http://jardibotanic.org/?apid=excursions-43
TALLERS DE SETEMBRE: JARDINERIA PER A XIQUETS
Abans de tornar a la rutina de les classes, els més menuts podran convertir-se en autèntics jardiners al Botànic amb el Gabinet de Didàctica. 

AGENDA 2016

EXPOSICIONSPOR LAS RAMAS

DIES: 25 MAIG  -  24 SETEMBRE 2017

Una exposició del pintor Manuel Sáez inspirada al nostre Jardí, que omplirà l'Estufa Freda de colors impactants, trames ocultes i una increïble precisió. 

SABER

 

EXPOSICIONS(INS)PIRATS PEL BOTÀNIC

DIES: 14 JULIOL - 17 SETEMBRE 2017

Mostra de les obres presentades a la 2ª edició del concurs de pintura i narrativa ràpides del Jardí Botànic, a més d'una selecció de dibuixos infantils del curs per a xiquets englobat al certamen. 

SABER

 

CICLE SONS AL BOTÀNICLA HABITACIÓN ROJA

DIA: 25 AGOST 2017

Aquest estiu, LHR seran els protagonistes del nostre concert sorpresa d'agost en Sons al Botànic 2017. Gaudirem del seu últim disc Sagrado corazón en format trio i acústic. Entrades ja disponibles.

SABER

 
MATRICULA'T

TALLERS DE VACANCESJARDINERIA PER A XIQUETS. TALLERS DE SETEMBRE

DIES: 1 - 8 SETEMBRE 2017

Converteix-te en un autèntic jardiner amb el Gabinet de Didàctica! Sembrarem llavors, multiplicarem plantes, aprendrem de la terra, de les cures bàsiques per a que les plantes lluïsquen sanes i boniques, i molt més, sempre des del punt de vista de la jardineria ecològica i amb tallers pràctics molt divertits. 

SABER

 

CICLE DE RUTA AMB EL BOTÀNICEXCURSIÓ 4. PUJADA AL CIM DEL PENYAGOLOSA

DIA: 30 SETEMBRE 2017

No podia faltar en el nostre cicle d'excursions d'enguany una visita a l'emblemàtic massís castellonenc. Et vas a perdre aquestes increïbles vistes?

SABER

 

CICLE DE RUTA AMB EL BOTÀNICEXCURSIÓ 5. LES TERRES ALTES DEL RIU MILLARS

DIA: 29 OCTUBRE 2017

Baixarem per camins de ramaders fins a les gorges del riu Millars, catalogats com a LIC en la Xarxa Natura, per gaudir d'una ruta d'alta qualitat paisatgística.

SABER

 

CICLE DE RUTA AMB EL BOTÀNICEXCURSIÓ 6. LES GORGES DEL RIU SERPIS

DIA: 10 NOVEMBRE 2017

Una ruta per la plataforma de l'antic ferrocarril Alcoi-Grau de Gandia, vorejant el riu i gaudint del particular paisatge de les gorges.

SABER

 

CICLE DE RUTA AMB EL BOTÀNICEXCURSIÓ 7. 100 ANYS D'ART PREHISTÒRIC A CASTELLÓ

DIA: 26 NOVEMBRE 2017

L'última ruta del nostre cicle ens porta fins al Parc Cultural de Valltorta. Un dels conjunts d’art rupestre més importants del nostre territori, per celebrar els 100 anys del seu descobriment.

SABER

 

ACTIVITATS

LA PLANTA DEL MES

GESSAMÍ DE VIRGÍNIA
Aquesta enfiladissa és molt utilitzada en jardineria a nivell ornamental...

L
M
M
J
V
S
D
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3

SUSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ

nota legal
Les vostres dades s'inclouen en el fitxer d'enviament de correu del Jardí Botànic de la Universitat de València amb la finalitat d'enviar-vos informació sobre les activitats que acull o organitza el Jardí o en col·laboració amb altres.
Consentiu expressament la recepció d'aquesta informació incloses les activitats i els productes remunerats del Jardí Botànic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es, o per escrit adreçat al Jardí Botànic, carrer Quart, 80, 46008-València.

REVISTA DIGITAL DEL BOTÀNIC

TE RECOMANEM