EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

EL JARDÍ ES MOU

CIÈNCIA A LA FRESCA
A juliol, xarrades científiques i música en directe a l'aire lliure! Nou cicle del Botànic per gaudir de l'estiu a poqueta nit en el nostre Jardí. Entrada lliure.
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=422
EL JARDÍ BOTÀNIC S'UNEIX AL 'YOUNG INNOVATORS' DE CLIMATE-KIC
Un programa per a formar a joves en la cerca i posada en marxa de solucions innovadores front el canvi climàtic i la seua participació en el Climathon 2019.
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=425
EL BOTÀNIC INVESTIGARÀ L'AMENAÇADA ASARINA DE GÁDOR
Gràcies a un projecte finançat per MBZ Species Connservation Fund, el Jardí Botànic ampliarà el coneixement d'aquest endemisme ibèric. 
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=424
JUNY-JULIOL. ESCOLA D'ESTIU AL BOTÀNIC PER A XIQUETS I XIQUETES
Tornen els tallers del Gabinet de Didàctica per vacances d'estiu. Enguany aprendran de nutrició saludable i de com convertir-se en tots uns experts en crear un planeta millor....
http://www.jardibotanic.org/index.php?apid=escola_de_vacances
TORNA L'INDIE AL JARDÍ AMB 'SONS AL BOTÀNIC'
La cinquena edició de Sons al Botànic ens porta un cartell espectacular format per Sr. Chinarro, Full, Sandra Bernardo, Neuman, Badlands, i Senior i el cor brutal. 
http://jardibotanic.org/?apid=sons_al_botanic-199
CIÈNCIA A LA FRESCA
A juliol, xarrades científiques i música en directe a l'aire lliure! Nou cicle del Botànic per gaudir de l'estiu a poqueta nit en el nostre Jardí. Entrada lliure.

AGENDA

EXPOSICIONSILLUSTRACIENCIA 6

Exposició del Premi Internacional d’Il·lustració Científica i de Natura. Estufa Freda, accés lliure amb l'entrada al Jardí.

SABER

 
MATRICULA'T

TALLERS DE VACANCESEXPERTS EN CREAR UN PLANETA MILLOR

DIES: 1 - 31 JULIOL 2019

Durant tot el mes de juliol el Gabinet de Didàctica del Jardí convida als més menuts i menudes a entendre que és això del canvi climàtic i que podem fer per a combatre-lo. Experiments, jocs i molta ciència els espera aquest estiu!

SABER

 

ACTES I ACTIVITATSCIÈNCIA A LO BÈSTIA

DIA: 18 JULIOL 2019

Arribem a la tercera i última sessió de Ciència a la fresca i això es mereix un gran final, enorme. Parlarem del nostre planeta i dels seus habitants més impressionants, ara i fa milions d'anys, acompanyats per la potència musical de Cientambores. Entrada lliure, aforament limitat.

SABER

 

ACTES I ACTIVITATSNEUMAN

DIA: 19 JULIOL 2019

Més concerts de Sons al Botànic 2019, el nostre cicle d'acústics a l'aire lliure, amb aquesta banda murciana i eixe post-rock minimalista i nostàlgic que els caracteritza. Entrades ja disponibles.

SABER

 

LA PLANTA DEL MES

L
M
M
J
V
S
D
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

SUSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ

nota legal
Les vostres dades s'inclouen en el fitxer d'enviament de correu del Jardí Botànic de la Universitat de València amb la finalitat d'enviar-vos informació sobre les activitats que acull o organitza el Jardí o en col·laboració amb altres.
Consentiu expressament la recepció d'aquesta informació incloses les activitats i els productes remunerats del Jardí Botànic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es, o per escrit adreçat al Jardí Botànic, carrer Quart, 80, 46008-València.

REVISTA DIGITAL DEL JARDÍ BOTÀNIC

ET RECOMANEM