EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

EL JARDÍ ES MOU

TORNA (INS)PIRATS PEL BOTÀNIC!
Quarta edició d'aquest concurs de narrativa i pintura ràpides a l'aire lliure del Botànic, i els seus tallers pràctics per a grans i menuts. 
http://www.jardibotanic.org/?apid=agenda-33&id=1602#.XNQa-iOLRz8
MAIG, MES DE LES ORQUÍDIES AL BOTÀNIC
Una agenda temàtica d'allò més completa al voltant d'aquestes plantes tan fascinant! Xerrades, jornades, cursos i la 16ª Exhibició d'orquídies de...
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=413
VINE DE RUTA AMB EL BOTÀNIC I DESCOBREIX LES MICRORESERVES DE FLORA
Obrim una nova edició del nostre cicle d'excursions. En aquesta ocasió se centrarà en la figura de conservació de flora de la microreserva, amb motiu del seu 25 aniversari.
http://jardibotanic.org/?apid=excursions-43
TORNA L'INDIE AL JARDÍ AMB 'SONS AL BOTÀNIC'
La cinquena edició de Sons al Botànic ens porta un cartell espectacular format per Sr. Chinarro, Full, Sandra Bernardo, Neuman, Badlands, i Senior i el cor brutal. 
http://jardibotanic.org/?apid=sons_al_botanic-199
TORNA (INS)PIRATS PEL BOTÀNIC!
Quarta edició d'aquest concurs de narrativa i pintura ràpides a l'aire lliure del Botànic, i els seus tallers pràctics per a grans i menuts. 

AGENDA

EXPOSICIONSNATURA MEDITERRÀNIA. PAISATGES I VEGETACIÓ

DIES: 28 MARÇ - 26 MAIG 2019

Una mostra de Cáliz Pallarés que recull l'última dècada creativa de l'artista valenciana, on les plantes i el mar es portaran tot el protagonisme. Sala Hort de Tramoieres, entrada gratuïta.  

SABER

 

EXPOSICIONSCREANT LA IMATGE DE SONS AL BOTÀNIC

DIES: 4 ABRIL - 26 MAIG 2019

Una exposició dels dissenys de Fransept, per mostrar-vos la inspiració botànica que hi ha darrere de la suggerent imatge del nostre cicle de música indie Sons al Botànic. Sala Estufa freda.  

SABER

 

CURSOSDETERMINACIÓ DE PLANTES

DIES: 15 ABRIL -17 JUNY 2019

Taller pràctic per introduir algunes famílies representatives del nostre entorn, i a continuació rebre l’orientació per a determinar tant les plantes que aporte el professorat com les propostes de l’alumnat. 

SABER

 

CURSOSCULTIU D'ORQUÍDIES

DIES: 13 - 29 MAIG 2019

Aprendrem tots el coneixements pràctics necessaris per a que les nostres orquídies lluïsquen espectaculars al nostre llar.

SABER

 

CURSOSDIBUIXAR I PINTAR AMB MANUEL SÁEZ

DIA: 25 - 1 JUNY 2019

Taller artístic infantil amb l'artista valencià. Durant dos dissabtes guiarà, als exploradors i exploradores que s’animen, pel procés creatiu del dibuix i la pintura, proposant-los nombroses i originals activitats, i animant-los fins i tot a exposar les seues obres!. Activitat emmarcada en Inspirats pel Botànic.  

SABER

 

CURSOSIL·LUSTRA-BOTÀNICA

DIA: 25 - 26 MAIG 2019

Taller d'aquarel·la amb la il·lustradora Alicia Malesani. Saturació, degradats, mescles de colors... ens introduirem en aquesta tècnica practicant amb les plantes del Jardí. Activitat emmarcada en Inspirats pel Botànic.  

SABER

 

CICLE CONCERTS DE MÚSICA CLÀSSICACOR UNIVERSITARI SANT YAGO

DIA: 26 MAIG 2019

El Botànic, de la mà de l’Aula de Música de la UV, acull aquesta agrupació formada per estudiants, graduats i llicenciats de les diferents universitats valencianes. Fundada al si del Col·legi Major Santiago Apóstol, ha complit enguany 50 anys de vida. Auditori Joan Plaça, entrada gratuïta. 

SABER

 

ACTES I ACTIVITATSVISITES GUIADES GRATUÏTES

DIA: 26 MAIG 2019

Gaudeix del paisatge primaveral del Botànic amb el Gabinet de Didàctica del Jardí. Visites guiades amb l'entrada al Jardí tots els últims diumenges de mes.

SABER

 
MATRICULA'T

CURSOSCIANOTÍPIA TÈXTIL

DIES: 31 MAIG - 1 JUNY 2019

Aprén d'aquesta antiga tècnica fotogràfica i crea la teua pròpia tote bag amb motius vegetals.

SABER

 
MATRICULA'T

CURSOSPLANTES EN EL FANG

DIA: 1 JUNY 2019

Taller de transferència sobre ceràmica amb l'artista Eugenia Boscà. Un procés artesanal on crearem la nostra pròpia peça d'inspiració botànica. Activitat emmarcada en Inspirats pel Botànic.  

SABER

 

CURSOSPLANTES PSICOTRÒPIQUES, TÒXIQUES I VERINOSES

DIES: 4 - 13 JUNY 2019

Aprèn a reconèixer les espècies d'aquest tipus que podem trobar a les nostres zones verds, per tal d'evitar els seus perills i al mateix temps descobrir el seu fascinant metabolisme.

SABER

 

CURSOSIL·LUSTRANT LA CIÈNCIA

DIES: 10 JUNY - 12 JULIOL 2019

En col·laboració amb Illustraciència acollim aquest curs intensiu amb una formació combinada a distància i presencial. Si us voleu introduir en l’apassionant món de la il·lustració científica no ho dubteu! 

SABER

 
MATRICULA'T

ACTES I ACTIVITATSCONCURS: (INS)PIRATS PEL BOTÀNIC

DIA: 15 JUNY 2018

Quarta edició d'aquest concurs de narrativa i pintura ràpides a l'aire lliure del Botànic, que es complementarà amb diferents cursos per a grans i menuts. Deixa't inspirar per la natura en primavera i participa!

SABER

 

CICLE DE RUTA AMB EL BOTÀNICEXCURSIÓ 5. BARRANC DE LA PEGUNTA I MAS DE LA CAMBRETA

DIA: 15 JUNY 2019

En aquest ocasió ens anem fins al Penyagolosa, l'emblemàtic gegant de pedra del nostre territori, per a gaudir dels tresors botànics que amaguen alguns dels seus paratges. Cicle d'excursions "De Ruta amb el Botànic".

SABER

 
MATRICULA'T

TALLERS DE VACANCESTALLER DE JUNY PER A XIQUETS - CUINA AL BOTÀNIC

DIES: 25 - 28 JUNY 2019

Al mes de juny el Gabinet de Didàctica ofereix un altra edició del seu taller per a petits xefs. Enguany aprendran a fer de nutrició saludable mitjançant receptes sanes i nutritives.

SABER

 
MATRICULA'T

TALLERS DE VACANCESEXPERTS EN CREAR UN PLANETA MILLOR

DIES: 1 - 31 JULIOL 2019

Durant tot el mes de juliol el Gabinet de Didàctica del Jardí convida als més menuts i menudes a entendre que és això del canvi climàtic i que podem fer per a combatre-lo. Experiments, jocs i molta ciència els espera aquest estiu!

SABER

 

ACTIVITATS

LA PLANTA DEL MES

GERANI DE MADEIRA
L'espectacular floració d'aquesta espècie...

L
M
M
J
V
S
D
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

SUSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ

nota legal
Les vostres dades s'inclouen en el fitxer d'enviament de correu del Jardí Botànic de la Universitat de València amb la finalitat d'enviar-vos informació sobre les activitats que acull o organitza el Jardí o en col·laboració amb altres.
Consentiu expressament la recepció d'aquesta informació incloses les activitats i els productes remunerats del Jardí Botànic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es, o per escrit adreçat al Jardí Botànic, carrer Quart, 80, 46008-València.

REVISTA DIGITAL DEL JARDÍ BOTÀNIC

ET RECOMANEM