EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

EL JARDÍ ES MOU

JARDÍ SEGUR
Al Jardí Botànic hem establert mesures de prevenció, seguretat i salut davant l’actual situació sanitària
http://jardibotanic.org/?apid=jardi_segur-272
ESTUDI SOBRE PLANTES MEDICINALS ANSIOLÍTIQUES I INDUCTORES DEL SOMNI
Ajuda'ns a saber més sobre l'ús de les plantes medicinals participant en una breu enquesta.
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=469
VISITES GUIADES BOTArdorNIC
Des del Botànic volem que doneu la benvinguda a la tardor com es mereix, amb noves i diverses visites guiades pel Jardí!
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=467
JARDÍ SEGUR
Al Jardí Botànic hem establert mesures de prevenció, seguretat i salut davant l’actual situació sanitària

AGENDA I RECURSOS

EXPOSICIONSDIARIO DEL JARDÍN. MARCELO FUENTES. DIBUIXOS I FOTOGRAFIES 2006-2012

DIES:
30 OCTUBRE - 24 GENER

Al Botànic acollim aquesta nova exposició de l'artista Marcelo Fuentes on, mitjançant dibuixos i fotografies, ens transportarem a un altra visió del Jardí com mai l'hem vist.

SABER

 

ACTES I ACTIVITATSNOVEMBRE AL JARDÍ BOTÀNIC

Encetem un mes nou i al Botànic hem preparat multitud d'activitats per a poder gaudir del jardí i la natura. A més a més, s'apropa una data molt especial per a nosaltres, la setmana de la ciència.

SABER

 

ACTES I ACTIVITATSPINTA’NS DE NADAL

DIES: 27 NOVEMBRE - 13 DESEMBRE

Quarta edició del nostre concurs nadalenc de dibuix infantil al Botànic, per a xiquets i xiquetes de fins a 12 anys. El dibuix guanyador serà la imatge de la felicitació nadalenca d'enguany del Jardí, entre altres premis.

SABER

 
MATRICULA'T

ACTES I ACTIVITATSTALLER DE PLANTES AROMÀTIQUES

DIA: 5 DESEMBRE

Amb aquest taller aprendrem a descobrir els aromes de les plantes, les seues funcions en la natura i les seues utilitats.

SABER

 
MATRICULA'T

ACTES I ACTIVITATSBOTArdorNIC, VISITES GUIADES PÚBLIC GENERAL

DIA: 5 DESEMBRE 2020

HORA: 10:30H

Gaudeix de prop la natura al nostre Jardí amb el Gabinet de Didàctica del Botànic. Amb BOTArdorNIC, tots els dissabtes de la tardor visites guiades gratuïtes per al públic general.

SABER

 
MATRICULA'T

ACTES I ACTIVITATSBOTArdorNIC, VISITES GUIADES PÚBLIC FAMILIAR

DIA: 6 DESEMBRE 2020

HORA: 11:00H

Gaudeix de prop la natura al nostre Jardí amb el Gabinet de Didàctica del Botànic. Amb BOTArdorNIC, tots els diumenges de la tardor visites guiades gratuïtes amb taller per al públic familiar.

Places completes!

SABER

 

VÍDEODONES I CIÈNCIA AL BOTÀNIC 2020

Ja estan disponibles al nostre canal de Youtube les xarrades que van tindre lloc a la tercera edició del cicle Dones i ciència al Botànic

SABER

 

VÍDEOBOTÀNICA DES DEL SOFÀ. PLANTES A LA PARET DEL MUSEU

Si et vas perdre la primera xarrada del cicle en línia Botànica des del sofà, Plantes a la paret del museu, no et preocupes, ja que podràs visualitzar la xarrada per diferit a través del nostre canal de YouTube.

SABER

 

ARTICLESVISITANTS DE TERRASSES URBANES II

Ja tenim a Espores la segona part de Visitants de terrasses urbanes de Carmen Lopez Valiente, on ens mostra que les plantes de les nostres terrasses poden atraure a tota classe d'inesperats visitants.

SABER

 

ARTICLESPASSEJANT PER LES DUNES DE LA DEVESA DEL SALER

En Espores ens anem de passeig amb Mª José Aguilar Carrasco per les dunes de la Devesa del Saler, amb l'objectiu de descobrir els seus secrets, entre ells Pancratium maritimum, el lliri de mar.

SABER

 

JOC FAMILIAREL MISTERI DEL BOTÀNIC

Un joc online per a xiquets i xiquetes en el qual hauran de descobrir qui ha sigut el culpable de l'estrany assassinat que sembla haver ocorregut en el Botànic, a través de 7 pistes molt vegetals. Un autèntic cluedo botànic!

SABER

 

DIVULGACIÓMONOGRAFIES BOTÀNIQUES

Si sou fans del nostre Jardí, ara més que mai vos convidem a llegir aquestes monografies sobre les seues col·leccions de plantes més emblemàtiques, els arbres monumentals, les palmeres, els cítrics i els cactus. Publicacions que podeu consultar en format digital de forma totalment gratuïta.

SABER

 

VÍDEOCOM DIFERENCIAR ESPÈCIES DE PINS

Us portem altre vídeo per a augmentar els vostres coneixements de botànica i els poseu en pràctica durant les excursions al camp en les fases de la desescalada. En aquesta ocasió li toca als pins.

SABER

 

VÍDEOCOM DIFERENCIAR ROURES I CARRASQUES

Ara que tots podem eixir d'excursió al camp, us mostrem un vídeo perquè siga senzill identificar les diferents espècies de roures i carrasques que es troben arreu del territori valència, i així poder deixar bocabadats als teus companys de ruta amb els vostres coneixements de botànica.

SABER

 

DIVULGACIÓIDENTIFICA LES AUS DE L'ARBRAT URBÀ

Posem 'Bosc de Plomes', la guia d'aus del Botànic, disponible online de forma gratuïta i Pablo Vera de SEO/Birldlife ens parla de les més comuns i dels seus sons. El tandem perfecte per a iniciar-te en l'ornitologia des de la teua casa!  

SABER

 

ACTIVITATS

LA PLANTA DEL MES

FILICA DE FULLES DE BRUC
És una espècie amb un gran interès ornamental per a...

L
M
M
J
V
S
D
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6

SUSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ

nota legal
Les vostres dades s'inclouen en el fitxer d'enviament de correu del Jardí Botànic de la Universitat de València amb la finalitat d'enviar-vos informació sobre les activitats que acull o organitza el Jardí o en col·laboració amb altres.
Consentiu expressament la recepció d'aquesta informació incloses les activitats i els productes remunerats del Jardí Botànic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es, o per escrit adreçat al Jardí Botànic, carrer Quart, 80, 46008-València.

REVISTA DIGITAL DEL JARDÍ BOTÀNIC

ET RECOMANEM