EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2022

MÚSICA | SONS AL BOTÀNIC

CICLE DE CONCERTS ACÚSTICS AL JARDÍ BOTÀNIC

Els capvespres del Jardí es tornen a omplir de música amb Sons al Botànic, el nostre cicle de concerts acústics a l’aire lliure que enguany recupera tota la seua esplendor. I és que podrem gaudir novament drets d’aquesta experiència musical sota els nostres magnolis monumentals, amb la proximitat i l’espai per a moure’ns als quals conviden aquests concerts. Un ambient màgic i proper que des de maig fins a octubre ens farà gaudir amb diferents artistes del panorama alternatiu muscial nacional i local.

Ferrán Palau serà el primer en aterrar al nostre escenari amb la seua música intimista que fa brollar sentiments i sensacions a cada colp de veu i guitarra, al igual que la primavera, l’estació que l’emmarcarà i a la qual li dedica un dels temes del seu últim projecte, Joia, inspirat en la gran família que l’envolta. En juny, gaudirem de les cançons del compositor Luis Brea, directes, amb garra i que exploren de manera exquisida diferents estils musicals. Un so i un discurs molt personal on les guitarres i els metalls prenen ara especial protagonisme.   

Amb l’energia sonora que els caracteritza, donarem la benvinguda a l’estiu amb Belako. Una de les bandes espanyoles amb més projecció internacional que ens farà vibrar sota el cel nocturn de juliol amb Plastic Drama, el seu darrer projecte. A l’agost, Jimena Amarillo, la nostra proposta local d’enguany, portarà la calma i senzillesa amb un pop romàntic que mescla influències i gèneres, i que aconsegueix enganxar al públic gràcies a la naturalitat amb la qual conta les seues experiències vitals.

A setembre, com a un avís del canvi d’estació, arribarà la frescura musical de La Mare. L'artista gaditana cantarà a les seues arrels amb amor i humor mitjançant l'àlbum Mi Raíz, un disc potent i honest on la mar mediterrània serà el fil conductor. Tancarem el cicle a la tardor amb uns convidats de luxe, Guadalupe Plata, que ens faran gaudir amb el seu blues crepitant, psychobilly lisèrgic i surf rock de ciència ficció.

Aquest cicle està coorganitzat perl Jardí Botànic, &Sons Produccions i Saltarinas, sota el patrocini de Cervesa Túria.

PROGRAMACIÓ 2022 SONS AL BOTÀNIC

13 MAIG - FERRÁN PALAU
17 JUNY – LUIS BREA
08 JULIOL - BELAKO
26 AGOST - JIMENA AMARILLO 
16 SETEMBRE - LA MARE
14 OCTUBRE - GUADALUPE PLATA

HISTORIAL 2022

08 Juliol - BELAKO
17 Juny - LUIS BREA
13 Maig - FERRAN PALAU