EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Técnico: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Información y matrícula en actividades culturales: Sonia Martínez

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

ALTRES ANYS
2017

MÚSICA | SONS AL BOTÀNIC

CICLE ACÚSTIC DE MÚSICA INDIE

Torna l'indie al nostre Jardí amb una nova edició de Sons al Botànic, un cicle molt especial en format acústic que podrem gaudir en plena nit sota els arbres monumentals del nostre Jardí. Música a l'aire lliure i en un ambient distès, amb artistes del panorama alternatiu nacional.

En la seua 3ª edició, aquest projecte intimista organitzat pel Jardí Botànic, &Sons Producciones i Saltarinas, constarà de 6 actuacions musicals que tindran lloc de maig a setembre de 2017, una vegada més sota el patrocini de Cervesa Turia.

Arizona Baby amb la seu inconfusible i enèrgica escena, serà l'encarregat d'obrir cartell enguany, divendres que ve 5 de maig. Un concert en format duo per a gaudir del seu millor neofolk acústic mentre preparen ja nou disc després de l'extraordinari Secret fires

A juny, donarem pas al soul! Primer amb la lluminosa i captivadora veu d'Iseo, i el seu pop d'aires de rhythm & blues, seguida de l'íntima i evocadora banda Morgan, que ens emocionarà amb el seu últim disc North.

El personal univers musical d'Arcana Has Soul donarà el toc valencià a aquest cicle a juliol, amb melodies a base de violins, guitarres, xelos, percussions, ukeleles, mandolines i silencis, que abrigallen la característica veu de Lourdes Trujillo. I ja a setembre, ens acomiadarem amb l'indie folk de Smile i el seu nou projecte "Happy accidents", amb el que dona un gir de 180º a la seua trajectòria a base de ritmes enganxosos i optimistes amb els quals no podrem parar de ballar i somriure al mateix temps. 

I ara si, ja podem desvetlar la sorpresa estiuenca d'aquest mes d'agost... ni més ni menys que La Habitación Roja! Tot un clàssic del pop-rock nacional que va sorgir ací al costat, a l’Eliana. Un concert acústic en format trio on podrem gaudir del seu últim projecte, Sagrado Corazón banyat per la llum, el sol, la calor, l’amistat, la nostra terra i l’amor, un cant entusiasta a les coses bones i valuoses de la vida però al mateix temps nostàlgic al no poder mantenir-les.

Us recordem que els concerts començaran a les 21.30h (obertura de portes a les 21h) i que les entrades costaran 15 euros i es podran adquirir únicament mitjançant la plataforma de movingtickets.com. A més, el Botànic és un espai públic i de conservació de plantes, per tant no es podrà fumar en tot el recinte. Us esperem en Sons al Botànic 2017!. 

PROGRAMACIÓ SONS AL BOTÀNIC 2017

5 MAIG - ARIZONA BABY
2 JUNY - ISEO
23 JUNY - MORGAN
21 JULIOL - ARCANA HAS SOUL
25 AGOST - LA HABITACIÓN ROJA
15 SETEMBRE - SMILE


HISTORIAL 2017

15 Setembre - SMILE
25 Agost - LA HABITACIÓN ROJA
21 Juliol - ARCANA HAS SOUL
23 Juny - MORGAN, EN SONS AL BOTÀNIC
02 Juny - ISEO, EN SONS AL BOTÀNIC
05 Maig - ARIZONA BABY