EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2019

AGENDA | CICLE SONS AL BOTÀNIC
GENER

CICLE SONS AL BOTÀNIC 

DIA: 18 MAIG 2018 

LLOC: Plaça dels magnolis, al Jardí exterior 
HORA: Divendres, 21.30h. Obertura de portes a les 21h 
ENTRADES: 15€ comprar entrada en wegow (venta online únicament).  Entrada especial 10 € per a xiquets i xiquetes de 7 a 16 anys. Entrada gratuïta per a menors de 7 anys.
NOTA IMPORTANT: Està prohibit fumar en tot el recinte  

DESCRIPCIÓ 

Seguim amb la quarta edició de Sons al Botànic, concerts acústics a l'aire lliure sota els arbres monumentals del nostre Jardí. Un entorn únic per gaudir de la natura i la música amb una gran selecció d'artistes del panorama indie-alternatiu més actual. 

En maig serà el torn de Gener que donarà el toc local que sempre està palés al nostre cicle. Però encara que canten en valencià, el seu pop lluminós no pot ser més internacional, i és que combinen de manera molt personal les arrels mediterrànies amb la psicodèlia anglosaxona i el soul nord-americà. A més, amb el seu segon àlbum Oh germanes!, gravat i produït pel reconegut Paco Loco, han volgut homenatjar l'univers femení, parlant de dones properes i llunyanes, de mares, germanes i companyes, i artistes que han il·luminat a tots els components del grup en algun moment de les seus vides. Un tema transversal amb totes les forces que enalteix el paper de la dona en la nostra societat. 

Encara que Gener va sorgir com un projecte en solitari de Chiner (veu, guitarra, piano), hui es consolida ja com a un quintet on trobarem també a Enric Alepuz (bateria, percussió, cors), César Castillo (guitarra, sintetitzador, cors), Pasqual Rodrigo (baix, cors) i Vicent Todolí (piano, teclats, cors). Tots treballant junts, intercanviant energia i idees per a aconseguir eixe frescor que els caracteritza i que enganxa...

Sons al Botànic està organitzat pel Jardí Botànic, &Sons Produccions i Saltarinas, sota el patrocini de Cervesa Turia.

MÉS INFORMACIÓ 

genervlc.com 
instagram.com/genervlc 
youtube.com/gener
Spotify/gener