EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Técnico: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Información y matrícula en actividades culturales: Sonia Martínez

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

ALTRES ANYS
2017

MÚSICA | SONS AL BOTÀNIC

CICLE ACÚSTIC DE MÚSICA INDIE

Torna el indie al nostre Jardí amb una nova edició de Sons al Botànic, un cicle molt especial en format acústic que podrem gaudir en plena nit sota els arbres monumentals del nostre Jardí. Música a l'aire lliure i en un ambient distès amb artistes del panorama alternatiu nacional.

En la seua 3ª edició, aquest projecte intimista organitzat pel Jardí Botànic, &Sons Producciones i Saltarinas, constarà de 6 actuacions musicals que tindran lloc de maig a setembre de 2017, una vegada més sota el patrocini de Cervesa Turia.

Arizona Baby amb la seu inconfusible i enèrgica escena, serà l'encarregat d'obrir cartell enguany, divendres que ve 5 de maig. Un concert en format duo per a gaudir del seu millor neofolk acústic mentre preparen ja el seu nou disc després de l'extraordinari Secret fires

Ja al juny, donarem pas al soul! primer amb la lluminosa i captivadora veu d'Iseo, i el seu pop amb aires de rhythm & blues, seguida de l'íntima i evocadora banda Morgan, que ens emocionarà amb el seu últim disc North.

El personal univers musical d'Arcana Has Soul donarà el toc valencià a aquest cicle al juliol, amb melodies a força de violins, guitarres, xelos, percussions, ukeleles, mandolines i silencis, que abrigallen la característica veu de Lorda Trujillo. I ja al setembre, ens acomiadarem amb el indie folk de enganxosos i optimistes amb els quals no podrem parar de ballar i somriure al mateix temps. Ah! i de nou enguany us hem preparat una sorpresa estiuenca per al mes d'agost de la qual us donarem més pistes en breu…

Us recordem que els concerts començaran a les 21.30h (obertura de portes a les 21h) i que les entrades costaran 15 euros i es podran adquirir únicament mitjançant la plataforma de movingtickets.com. A més, el Botànic és un espai públic i de conservació de plantes, per tant no es podrà fumar en tot el recinte. Us esperem en Sons al Botànic 2017!. 

PROGRAMACIÓ SONS AL BOTÀNIC 2017

5 MAIG - ARIZONA BABY
2 JUNY - ISEO
23 JUNY - MORGAN
21 JULIOL - ARCANA HAS SOUL
25 AGOST - CONCERT SORPRESA
15 SETEMBRE - SMILE