EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Técnico: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Información y matrícula en actividades culturales: Sonia Martínez

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

ALTRES ANYS
2017

MÚSICA | SONS AL BOTÀNIC

CICLE ACÚSTIC DE MÚSICA INDIE

Torna “Sons al Botànic”, el cicle acústic de música indie que ens obri les portes del Jardí per la nit. Una nova oportunitat per aprofitar el bon oratge de la primavera i l’estiu amb bona música a l’aire lliure i un ambient especial sota els nostres arbres monumentals.

Projecte intimista organitzat pel Jardí Botànic, &Sons Producciones i Saltarinas, on podrem escoltar de molt a prop una gran selecció d’artistes del panorama alternatiu nacional més actual, com és el cas de L.A. que enguany obrirà el cartell del cicle el pròxim 22 d’abril.

I és que per clausurar la gira del seu darrer disc “From the city to the ocean side”, la banda mallorquina oferirà per temps molt limitat un “Ocean Tour trío” amb concerts en format semiacústic, experimentals i ambientals per racons especials i poc habituals com és el cas del Jardí Botànic.

Les entrades d’aquesta primera cita amb Sons al Botànic, ja estan a la venda en www.movingtickets.com. Doneu-vos pressa que de segur que s’esgoten de seguida!

Pel que fa a la resta dels concerts, per fi us anunciem el cartell! El cicle d'enguany es nodrirà de l'estil malenconiós i instrumental de McEnroe, l'energia dels sintes de Polock, el folk d'aires americans de Joana Serrat, i el pop contundent i bucòlic de Maronda.

I al concert extra d'agost d'aquesta edició, ens visitarà el refrescant Carlos Sadness amb la seua particular personalitat i estètica que es tradueix en un projecte musical molt personal i imaginatiu entre el pop, el folk, el rap i l'electrònica. 

Us recordem que els concerts començaran a les 21.30h (obertura de portes a les 21h) i que les entrades costaran 15 euros i es podran adquirir únicament mitjançant la plataforma de movingtickets.com. Ah! suposem que no cal dir-ho a hores d'ara, però el Botànic és un espai públic i de conservació de plantes, per tant no es podrà fumar en tot el recinte.

PROGRAMACIÓ SONS AL BOTÀNIC 2016


HISTORIAL 2017

No hay información.