EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

MÚSICA | SONS AL BOTÀNIC

CICLE ACÚSTIC DE MÚSICA INDIE

Torna l'indie al nostre Jardí amb una nova edició de  Sons al Botànic, un cicle molt especial en format acústic que podrem gaudir en plena nit sota els arbres monumentals del nostre Jardí. Música a l'aire lliure i en un ambient relaxat amb artistes del panorama alternatiu nacional. 

Un projecte intimista organitzat pel Jardí Botànic, &Sons Produccions i Saltarinas, sota el patrocini de Cervesa Túria, que en la seua quinta edició comptarà novament amb 6 actuacions musicals que tindran lloc d'abril a setembre de 2019 i a més d'amb una mostra artística amb tot el material gràfic creat expressament per al cicle durant aquests anys i que ha estat inspirat en les plantes del Jardí. 

Sr Chinarro serà l'encarregat d'obrir el cartell a l'abril, amb Antonio Luque al capdavant. Llarga i fascinant la trajectòria d'aquest sevillà en constant evolució que no deixa de sorprendre'ns amb les seues cançons de lletres potents i bona salut creativa. Asunción, el seu últim projecte, es farà ressò en la nocturnitat del Jardí entre algunes grans cançons de sempre que s'han instaurat a foc en la memòria col·lectiva de l'indie espanyol.

Al maig, Full ens faran vibrar amb el seu pop melòdic però enèrgic i Capadocia! un disc redó produït per Raul de Lara (Izal, Second o León Benvente), que els ha acabats de posicionar en l'escena nacional que s'ha fet eco dels seus impressionants directes.

Sandra Bernardo ens visitarà al juny, una artista que sens dubte es mimetitzarà amb l'entorn vegetal del nostre Jardí. I és que com ella diu les seues influències i inspiració vénen de la natura, de la llum, del vitalisme, de les coses belles… Cançons sensuals de sons arrelats que ens faran viatjar fins al seu Trópico ideal.

Al juliol serà el torn de Neuman i la carismàtica veu de Paco Román, que ens porta Crash pad. Per a ell, el seu disc més il·lusionant, per a tots, una mostra més del gran talent d'aquesta banda murciana que sap seduir com ningú amb aqueix post-rock minimalista i nostàlgic que els caracteritza. 

A l'agost, Badlands posarà el toc més folk al cicle amb aqueix bluegrass de notes americanes que arrasa en l'escena valenciana, sempre liderats per la impressionant veu de May Ibáñez.

I tanquem al setembre amb Sènior i el Cor brutal, que dir d'una banda tan nostra! En aquesta ocasió ens oferiran un concert únic, amb Landete a la veu i Endika al piano acústic, que han batejat com Vodevil de poble, cabaret valencià. Una nit per repassar els seus 10 anys de trajectòria, vestint el seu cançoner de fusta, tecles i cordes. 

PROGRAMACIÓ 2019 SONS AL BOTÀNIC

5 ABRIL - SR CHINARRO
24 MAIG - FULL 
21 JUNY - SANDRA BERNARDO
19 JULIOL - NEUMAN
23 AGOST BADLANDS 
13 SETEMBRE - SENIOR I EL COR BRUTAL 

PRÒXIMS CONCERTS